Kuumaakin kuumempi agirotu! Menin jo perjantaina vikaan starttiin joka oli hyppäri. Poncho tekikin hienon nollan ollen sillä seitsemäs. Lauantain eka rata oli karsinta rata avoimeen sm-finaali rataan. Rata oli yhdestä kohtaa hieman hankala mutta saatiin räävittyä kasaan nolla ja sijoituttiin sillä vielä viidenneksi! Olin teltassa ottamassa päikkäreitä kun kuulin kuulutuksista oman nimeni. Jouduin pomppaamaan pystyyn ja juoksemaan palkintojen jakoon :) Täytyy sanoa että olin hieman yllättynyt että 122 koirakosta tultiin viidenneksi.

Finaali rata oli Ranskalaisen herran käsialaa ja sieltä löytyi piippaava pöytä! Ei ole kauheesti tullut treenattua pöytää jten kävin pari kertaa Poncholle muistuttelemassa pöytää lämppäesteillä. Rata oli muuten ihan helppo ja sujuvan tuntuinen.

Lähdettiin käänteisessä järjästyksessä joten meidän vuoro oli viidenneksi viimeisenä. Pakko myöntää että hiukan meinas jännittää. Ajattelin että mennään tekemään hyvää perus agilitya ilman sen suurempia kikkailuja. Ja se onnistuikin. Saatiin nolla ja tultiin neljänneksi!! Ihan mieletön fiilis :)) Huh huh!

Viaklle radalle joka siis alkoi klo 18 illalla olin jo aivan loppu. Ilma oli ollut sekä perjantain että lauantain todella paahteinen ja se rupesi jo vaikuttamaan kartturiin :/ Vikalta radalta hyl..ei vaan enää jaksanut!!

Soila tuli hienosti Lunan kanssa finaali radalla kuudensiksi!! Mielettömästi onnea myös heille. Soila pääsi myös Fopan kanssa finaaliin muuta siinä taisi tulla muutamia virheitä.

Täytyy vaan kyllä olla tyytyväinen pikku kiituriin! Vaikka helle veroitti myös vähän Ponchon vauhtia. Ei ollut ihan niin vauhdikas kuin yleensä. No mutta jäipähän se sinkoilu pois!

Poncho siis AVOSM 4 :))

 

Finaali rata löytyy tuolta  http://aramisponcho.kuvat.fi/kuvat/Elokuva.mkv