Aramikselle otin noudon palautuksia niin että joutuu kiertämään selän takaa eteen istumaan. Myös sivusta. Nyt rupeaa toimimaan. A oli kauhean vaikea ymmärtää että jos palautus tulee vinosta niin täytyy istua eteen suoraan eikä vinoon. Eli sillä ei ollut paikasta varmuutta. Ja otin myös kapulan kiertoja. A ei ole opetettu kiertoa mutta kun se joskus meinaa pyöritellä ohjatun kapuloita vauhdissa siksi päätin ottaa kiertoja myös Aramikselle.

Kaukokäskyt matka n. 4 m. Aloitin seisomisella. Tein koko sarjan kisamaisesti. Vaihtoi asennot hyvin. Asennon kesto n. 5s.

Poncho teki kaukokäskyjä. Otin maasta seisomaan nousua. Maahan meno nopea. Ensin yritti taas tulla kättä päin joten ajattelin ottaa sitä että nami käteen ja sitä ei saa yrittää ronkkia siitä. Sen saa vasta kun odottaa nätisti kauempana kädestä. Tämän jälkeen asennonvaihdot paranivat. Pitää vaan olla tarkkana ettei palkkaa yhtään jos liikkuttaa takajalkoja. Haluan opettaa P asennonvaihdot niin että takapää pysyy paikallaan ja etupää liikkuu. Seisomisesta maahan hyvä. matkaa n.1 m. Tauon jälkeen otin vielä istumisesta seisomista mikä on P vaikein koska sitä ollaan otettu vähiten. Meni kuitenkin ihan ok. Pari kertaa piti huomauttaa että nyt on taas liikaa intoa jolloin tarkkuus kärsii. Heti kun keskittyi paremmin niin vaihdot sujuivat paremmin. istuu hyvin taaksepäin. Lopuksi otin koko sarja aloittaen istumisesta. Palkka ekasta nousemisesta ja sitten loput ilman palkkaa. Meni hyvin.

Noutoa otin painavalla kapulalla että saisin P tiukemman otteen kapulaan. Pitää tosi nätisti eikä pure. Istuin sohvalla ja nostatin kapulaa maasta ja otin loppuasentoa niin että ei saa päästää kapulasta vaikka vedän sitä tai koputtelen laippoihin. Meni hyvin. Rupee ymmärtämään että vaikka vedän kapulaa kevyesti itseeni päin niin ei saa pääästää irti vasta kun sanon kiitos.

Sivulletuloja ja maahanmenoja. Paikka sivulletulossa on melkein aina hyvä mutta joskus meinaa peppu kääntyä hieman ulos päin. Siis pelkällä käskyllä. Tänään hyvät sivulletulot. Sitten otin paikallamakuun maahanmenoa. Hyvä sivulletulo. Eka maahan oli hieman hidas, korjaus. Huomattavasti nopeampi. Ei vielä palkaa. Kolmas kerta tosi hyvä ja laittoi päänkin alas heti.Palkkaus. Tein jättöjä ja istumaan nousuja. Ruokakupilla otin sitten n. 1min paikallaolon. Nyt pitää vaan panostaa kestoon.

Liikkestä seis otin namilla. Ilman seuraamista mutta liikkestä. Edestä ja sivusta. Pysähtyi hyvin ja kesti liikkumista ja palaamisen sivulle. Tämä on heikoimmassa tilassa jättöliikkeistä eli tähän panostettava. Maahanmeno vahvin.

Tarkkuusetsintää  molemmille. Kolikko matolle ja lähetys maasta. Molemmat nostivat hyvin. P palautti paremmin. A tiputti kerran lattialle ja kesti hetken ennen kuin sai kolikon ylös.