Olin ekaa kertaa Ponchon kanssa Jau:n treeneissä. Ryhmä on ihan Alo-ryhmä. Otettiin putkea yksistään ja sitten kaksi hyppyä ja putki. Meni kivasti. Vähän jännitti toiset koirat kentällä.. Jos eivät pysykkään ohjaajiensa näpeissä ja juoksevat Ponchon luokse. Ponchohan ei voi sietää että joku rynnii kohti. Silloin tulee hammasta. Kerran lähti yksi snautseri karkuun ja yritti mennä Ponchon luokse kun se oli aidassa kiinni. Ponchon murina ajoi sen kuitenkin pois.

Treenien jälkeen menin tekemään jäljen Tammistoon Poncholle.

Pelto oli hieman kostea, heinä kohtalaisessa pituudessa. N.120 askelta, välissä yksittäisiä tyhjiä, kaksi 90 asteen kulmaa ja lopussa keppi. Ilma tyyni ja poutainen.

Mennessä pellolle oli innokas, vinkui hieman. Rauhoitin hieman kun laitoin liinan kiinni. Pellolle ilman vetämistä. Alkuun istumaan. On hauska huomata kuinka koira oppii :) Käveltiin pellolle niin Poncho haisteli jälkiä missä olin mennyt..kun tultiin jäljen alkuun ja haistoi makkarat niin kävi automaattisesti istumaan viereeni :) Kyllä alku rutiineista on vain apua. Pelkällä kaskyllä jäljelle. Aloitus hyvä. Alussa meinas kiirehtiä hieman. Jarrutin liinalla. Vähän matkan jälkeen rauhoittui. Meni löysällä liinalla hyvällä vauhdilla tarkastaen joka askeleen. Nyt ei jäänyt tarkastelemaan tyhjiä niin pitkäksi aikaa kun viimeksi. Mentiin sujuvasti eteenpäin. Eka kulma loistava. Mentiin ihan kulman myötäisesti. Toisessa kulmassa meni hieman yli. Pysähtyi ja tarkisti ensin oikealle ja sitten lähti vasemmalle jatkamaan jälkeä. Ihan ok kulma. Lopussa yksi tyhjä ennen keppiä. Ilmaisi hyvin ja itsenäisesti.