Sunnuntaina töiden jälkeen otin hieman tokoa.

Aloitin Ponchon kanssa ruudulla. Vein merkille ja lähetys niin että ruudussa ei ollut mitään. Meni hyvin ja pysähtyi takalinjalle. Otin erikseen sitä että jätin P seisomaan ruutuun. Otin eri kestolla toistoja. Sitten otin pysähdyksiä niin että heitin frisbeen ja vapautin P juoksemaan frisbeelle ja sanoin "seis". Hyvin pysähtyi :)

Sitten otin kosketusalustaa. Ja sitten vein sen merkin taakse. Hienosti meni. Sitten otin merkin kautta ohjatun suuntia, niin että oli kaksi frisbeetä. Meni hienosti sille jolle ohjasin.

Noutoa niin että vietiin yhdessä kapula tosi kauas ja sitten lähetin hakemaan, kiersi hyvin ja nyt saatiin myös palautukseen hyvin nopeutta. Palkkasin frisbee heitolla.

Seuraamista remmissä. Aluksi meinasi edistää. mutta korjasi hyvin kun huomautin. Sain hyviä pätkiä ja käänöksiä.

Lopuksi tunnari joka oli ihan täydellinen luovutusta myöten :) Ekaa kertaa hiekka kentällä. Oma piilossa hiekassa ja muut 7 kapulaa näkyvilla. Kapulat niinkuin kisoissa. Meni ja haisteli nätisti muita, löysi oman hiekasta,otti ja toi nätisti ja teki vielä luovutuksen :)) Mieletön hauva! Tämän jutun P on oppinut tosi nopeasti. Olen kyllä tähän treeniin kaiken kaikkiaan tosi tyytyväinen.

Aramis teki ruudun. A kanssa ei olla otettu tokoa yhtään sitten viime kisan. Ruutu kisamaisesti ja täydellinen ruutuun meno. Pysähtyi ihan keskelle. Menin palkkaamaan seisomisesta ruutuun. Otin vielä niin että palkkasin merkistä. A oli ihan inniossaaan. Tehtiin vielä liikkeestä seiso ja maahan. Ja otin vielä ohjatun. A oli tosi kivaa :)

Kävin pyöräilemässä n.1 tunnin. Meni hienosti. Molemmat juoksee rennosti vieressä