Kävin treenaamassa Camillan luona Viherissä. Kiva näillä pakkasilla kun voi treenailla sisällä lämpimässä :)

Aramis aloitti seuraamisella ja yritin katsoa peileistä että saisin palkattua suorista perusasennoista. Se on kyllä tosi hyvä että siellä on isot peilit takaseinällä. Näkee hyvin onko koira suorassa eikä tarvii kuikuilla. Alussa tuli pari vinoa perusasentoa mutta sitten meni jo paremmin. seuraamis paikka oli hyvä ja ei vinkunut eikä nojannut jalkaan. Palkkaus siis perusasennoista.

Idarissa tein niin että näin peilista istumisen. Palkkasin kuitenkin seisomisestakin. Eka seisominen oli vino joten aloitin alusta. Toisella kerralla parempi. Pysyi kyllä hyvin paikallaan. Istumisessa eka oli hieman liian hidas joten aloitin ihan alusta. Seisominen ok, ei palkkaa. Istuminen parempi, kissanruokakuppi puolenmetrin päähän. Nyt istui hyvin eikä nojannut vasemmalle etujalalle. Vapautin palkalle kun olin ihan vieressä. Maahan meno hyvä.

Ruudun olin tehnyt valmiiksi mutta hieman eri kohtaan kuin normaalisti. Merkki hyvä. Lähti laukalla mutta juoksi siihen missä ruutu oli ollut viimeksi. Eli n. 2m oikeasta ruudunreunasta. Siinä se sitten seisoi ja ihmetteli. Ensin ajattelin että seison ja odotan että itsenäisesti hakeutuu ruutuun mutta A ei ollut pienintäkään ajatusta liikahtaa joten hain sen pois. Otin ihan läheltä paikkaa  naksulla ja sitten uudestaan kisamaisesti. Merkiltä kuitenkin palkka. Meni laukalla ja hyvään kohtaan. Palkkaus seisomisesta.

Luoksetulo hyvä. Maahan kyllä olisi voinut mennä nopeammin jätettäessä mutta seisominen loistava! Palkkaus siitä.

 Kaukkarit otin n. 15 m matkalla. Niin että näin sivusuunnassa peileista liikkumisen. Aloitin seisomisella. Nyt istui hyvin taaksepäin. Naksautin istumisesta mutta otin kokosarjan.

Poncho aloitti ruudulla. Tälläkertaa vein Frisbeen niin että P näki. Menin lähetyspaikalle ja sanoin \"missä ruu\" . Katsoi ensin merkkiä mutta sitten katsoi hyvin vasemmalle. Autoin namilla merkille. Sitten lähetys ruutuun. Meni laukalla mutta ei täysillä. Ruutu oli melkein kiinni seinässä. Ehkä johtui siitä.. Leikin ruudussa Frisbeellä ja sitten huijasin että jätän sen sinne ja lähetys ja seis. Pysähtyi hyvin. Palkka seisomisesta. Sitten vielä niin että jätin frisbeen sinne ja merkin kautta ruutuun.

Seuraamista otin lyhyessä remmissä. Peileistä on suuri apu. Näkee todella hyvin suorat perusasennot ja seuraamispaikan. Voi itse katsoa suoraan eteenpäin. Aloitin kolmella askeleella ja palkka. Sitten otin pidemmän pätkän suoraa ja palkka. Sitten otin taas pidemmän pätkän ja naksautin perusasennosta mutta en palkannut, otin vasemmalle käännöksen paikallaan ja oikealle käännöksen paikallaan ja palkkasin siitä. Sitten vielä seuraa ja täyskännös. Palkkaus suoraan käännöksen jälkeen liikkeestä. Meni hyvin. Pikku-P on loistava :)

Kaukkarit niin että näin peilistä mahaan menon ja jätön. Meni nopeasti maahan ja jäi hyvin. Kävin palkkaamassa siitä. Uudestaan kisamaisesti. Nopea maahan meno ja jäi hyvin. Menin n. 1 m aloitin istumisella. Nousi nopeasti ja hyvin. palkka siitä. Sitten istumisesta maahan ja uudestaan istumaan. Palkka taas istumisesta. Sitten maahan ja ylös ja palkka seisomisesta. Sitten maahan ja palkka siitä.

Liikestä seisominen meni tosi hyvin otin peilejä kohti niin että ei tarvitsisi katsoa koiraa ja näkisi kuinka hyvin se pysähtyy. Ja P pysähtyi hienosti. Otin toisen kerran ja sitten vielä pysähtymisiä muuten. Hyvä P!!

Sitten vielä frisbee leikkiä ja nopeita maahanmenoja ja istumisia.

Siiten otin Ponchon kanssa vielä Agilityä hieman. Eli otin hyppytekniikkaa. Eka meni hyvin. Tokalla kertaa meinas mennä eka hypynjälkeen oikealta ohi. Kielsin ja otin uudestaan. Sitten ei meinannut lähteä \"vapaa\" käskyllä ollenkaan. Kolmannella yrittämällä meni taas hyvin ja sitten vielä yksi toisto joka onnistui.

Sitten oli A vuoro. Meni hienosti :)

Lopuksi Vielä dippausta putkeen ja pallo palkaksi putken jälkeen. Meni molemmilta hienosti. P on kyllä tässä lajissa hieman ketterämpi kuin A :)