No nyt on sitten pidetty kolme viikkoa lomaa. Kaksi ekaa viikkoa oli aika kurja ilma niin päätin sitten ottaa äkkilähdön ja mennä moikkaamaan äitiä Madeiralle. Siellä sitten aurinko paistoi ja oli lämmintä. Aramis oli mun työkaverilla hoidossa ja Poncho oli taas treenikaverilla. Aramis oli hurmannut hoitajansa ja he miettivät tällä hetkellä australianpaimenkoiran hankkimista :) Ponchokin oli Ponchoksi käyttäytynyt ihan siivosti. Muutaman kerran oli yrittänyt hyppiä sakemanni uroksen nenille mutta muuten tosi hienosti. Oli kyläillyt, lenkkeillyt ja uinut viikon aikana. Kiitos vielä Lindalle että otit Ponchon hoitoon. Sitä ei ole ihan helppo sijoittaa minnekkään kun omat juttunsa mitä pitää ottaa huomioon!

Pari kertaa ollaan tokoiltu ajatuksena Voi-luokka.

Poncho aloitti seuraamisella niin että jätin pallon kentän reunaan odottamaan ja palkkasin namilla välissä. Aluksi yritti venkuilla pallon suuntaan mutta tosi pian lopetti ja keskittyi tekemiseen. Namitin pitkää suoraa ja oikealle käännöksiä. Lopuksi siis pallo palkaksi. Nyt aluksi taas yritti juoksennella pallon kanssa mutta jätin sen yksin kentälle ja menin hakemaan aramiksen autosta niin äkkiä tuli pallon kanssa. Jatkoin sitten leikkiä ja rupeshan se pallo taas palutumaan.

Sitten oli ruudun vuoro. Kolme lähetystä eripuolilta ja sitten tyhjään ruutuun kisamaisesti. Pysähtyi hienosti keskelle, ehkä aavistuksen oli vasemmalla. Palkkasin seisomisesta. Sitten ruudun loppuosaa eri variaatioilla.

Tauon jälkeen tunnari. Piilotin yhden kapulan heinikkoon. Meni laukalla ja tuli laukalla :)

Aramis otti seuraamista joka nyt hyvää ja vasemmalle täyskäännökseen tarvittiin vaan yksi pakote. Sen jälkeen tosi hyviä. Myös istumista ja luoksetuloa lyhyellä matkalla eteen. Sitten lopuksi eteenmenoa niin että matka pitenee kokajan. Toistoja kolme.

Tässä vielä muutama kuva Madeiralta.

1722428.jpg1722433.jpg1722432.jpg