Kouvolan kotihallissa päästiin sairasloman jälkeen ( Ponchollahan oli tikattava haava etujalassa piikkilankaan juoksemisen takia ) kisailemaan kolmen startin verran. Kahdelta agi-radalta nollat ja molemmat sijoilla 2. Osallistujia oli vähän päälle 40. Eka oli aika sujuva rata. Tokalla radalla oli yksi kohta missä Poncho hieman pyörähti, muuten aika hyvä. Vikalta hyppäriltä sitten vitonen kun en ottanut yhtä hyppyä tarpeeksi tiukasti niin meinasi kaarrattaa putken toiseen päähän. Kierrettiin sitten putki ja sain koiran vielä oikeaan päähän putkea. Tuplasta tuli tosi hyvä fiilis sillä olinkin toivonut että saisin sen väännettyä ennen talvea ja taukoa. Nyt voi sitten ottaa rennosti talven ja hioa tekniikkaa. Yksi nolla vielä tarvittaisiin niin sitten olisi SM-nollat kasassa.

Eka rata löytyy tuolta http://aramisponcho.kuvat.fi/kuvat/

Sitten se kamala toko kisa. Elina sai mut houkuteltua lähtemään Pieksänmäelle tokoilemaan. Aattelin että meillä on hyvät fiilikset sieltä hallilta kun Poncho sai siellä hienon voittajan ykkösen ja vielä samalta tuomarilta ( Tommi Varis). treenasin ahkerasti ja treenit menivät hyvin. Vähän mietin miten Poncho suhtautuu hallikisaan sillä joskus sillä on tapana jähmettyä Toko halleissa, nimen omaan kisoissa koska sielä on aina hiiren hiljaista ja jotenkin se ottaa siitä kamalasti häiriötä ja painetta.

Paikallaoloihin olin päättänyt että jos kuumuu takas kävellessä ja rupeaa haukkumaan ja hillumaan niin kiellän napakasti ja otan pannasta kiinni ja talutan ulos. Poncho oli jo aamulla ekan kerran kun mentiin halliin niin jotenkin kamalan paineessa, silmät muljahtelivat ja häntä oli koipien välissä. Murisi koirille ja oli nihkeä. Paikalla olot ihan jees. Otti vähän häiriötä liikkurista ja tuomarin juoksu tarkastuksesta. Takas tullessa yritti ruveta haukkumaan joten nappasin pannasta kiinni ja vein pois. Liekkö se vai mikä tai kaikki yhteensä niin kun meidän vuoro tuli niin koira oli tosi jähmeä ja paineessa. Mikään ei oikein onnistunut mutta päätin että en keskeytä vaikka mieli teki. No jos jotain hyvää niin tunnari onnistui vaikkakin jätti perusasennon tekemättä. Kamalat 170 ja jotain pistettä, ruudun ja ohjatun mennessä nollille. Ton reissun jälkeen tein päätöksen että en taida tota koiraa enää ainakaan hallikisoilla kiusata..katotaan ensi kesänä jos avoimilla kentillä menisi paremmin. Jos selkeesti paineistuu niin sitten jätetään laji kokonaan pois. Ei kivaa koiralla eikä ohjaajalla :(

Onneksi sentään koira tykkää agilitystä. Se taitaa olla ton koiran laji!

Elina ja Njodi väläyttelivät hienoa osaamista mutta harmittavat pienet virheet jättivät tuloksen kakkostuloksen puolelle.

Paska reissu siis mutta tulihan tehtyä.