Ollan nyt muutama kerta käyty hallitreeneissä ja paljon on tullut taas uutta treenattavaa. On se hyvä että tulee katottua ihan perus juttuja niin näkee millä tasolla oikein mennään. Keppikulmissa avokulma tuottaa hieman ongelmaa jos oikein vaikeasta kulmasta lähetetään. Pimeässä kulmassa ei ongelmaa. Hyppytekniikkaa jatketaan ja siivekkeidenkin kiertoon saatiin viimeksi vähän lisä vauhtia. Etenemisessä ei ongelmaa. Irtoaa hyvin. Vedätyksessä hyppää jopa ihan sidettävän näköisesti. viime treeneissä hyppy oli jo ihan sievän näköistä.

Muutto lähestyy kovaa vauhtia. Täytyy vissiin ruveta etsimään Agility seuraa Kouvolan suunnilta. Onneksi uuden asunnon vieressä on hyvä koulunkenttä joten tokoilemaankin pääsee helposti. Ja jälkimetsät ihan vieressä! Ja Artjärvellä riittää peltoa jos siellä haluaa jälkeä ajella :) Vähän kutkuttas löytää joku kiva hakuporukka niin sitäkin pääsisi sit treenailemaan.

 Käytin Poncho töissä Riinalla hierottavana. Kerran kun se hyppäs mua vasten niin se ihan vinkaisi joten arvasin sen etuosan olevan jumissa. Nykyään Poncho jopa näyttää siltä että se ajoittain nauttii käsittelystä. Ja olihan se sieltä etuosasta ja selästä jumissa. No täytyy taas yrittää viedä se useammin hierottavaksi ettei ihan noi jumiin menisi. Se kun on tollanen hyppyrotta joka sinkoilee joka paikkaan ja kaahaa lelujen kanssa.