Kävin Agryn kentällä ottamassa Agia. Otin sitä etenemis treeniä mitä Sinin kanssa otetiin viimeksi Ojangossa. Nyt laitoin ensin rimat alas että Poncho keskittyisi vaan etenemiseen. Putken jälkeen loppupätkä oli loivemmassa kulmassa. Ajattelin että voisi ottaa lppupätkän eteenmenona.Hetsasin hieman ja lähetin putkeen. lkkaus putken jälkeen. Meni täysillä ja ei katsoinut ollenkaan taakse.
Muutama toisto näin ja sitten rimat ylös. Rimojen kanssa meni yhtä hyvin. Lähti hyvin ja eteni itsenäisesti.

Aramikselle sama juttu. Aramikselle eteneminen on paljon vaikeampaa kun Tokoa ollaan tehty niin kauan. Ensin otin vain yhden esteen takaa ilman rimoja. Sitten mentiin este kerrallaan kolmen esteen taakse. Sain sen lähetettyä lopulta kolmen esteen takaa niin että se ei vilkaissut taakse :) Vauhtia voisi kyllä olla enemmän :)
 
Sitten otin loppu pätkää Poncholle niin että jätin lelun kolmen esteen taakse. Lähetin putkeen ja sitten eteen. Meni hyvin. Sitten kokeilin kokopätkää niin että lelu olisi mulla kädessä. Putken jälkeen Poncho hyökkäs leluun kiinni. Päätin viedä lelun radan loppuun odottamaan. Tämä toimi hyvin.Sain putken jälkeen lähetettyä eteen ja P eteni hyvin ja itsenäisesti.

Molemmille keppejä kujalla. Aavistuksen loiva kuja.
Poncholle niin ensin että lelu mulla kädessä. Laiskuuttani en jaksanut käydä hakemassa autosta toista lelua vaikka Sini olikin niin neuvonut. Eka toisto ok. Hiljensi hieman lopussa. Yllättyi kuitenkin kun lelu lensi minulta. Toisella toistolla kyttäsi lelua minulta joten päätin jättää lelun keppejen päähän. Jätin lelun aika kauaksi kepeistä. Lähetin ja kirin Ponchon kiinni ja sainkin loppuun vauhtia niin että jatkoin juoksemista lelulle yhtä aikaa. Tämä tuntui toimivan ja lopun himmailu väheni. Katsotaan mitä mieltä Sini ja Heli on asiasta :)

Aramiksellekkin tuli kivasti vauhtia kun kepit oli hieman avoinna.

Siten Raisan kanssa treenaamaan Tokoa.

Poncho otti seuraamista. Hyvin keskittyi vaikka Raisa käveli perässä. Yhden kerran meinas läheteä moikkaamaan kun vapautin. Sain ihan hyviä toistoja. Vähän vieläkin hypähtelee vasemalle käännöksessä ja jää vähän jälkeen. Otin kyllä jonkin aikaa niin että kävelin ja käännyin ja pysähdyin. Liekkö ennakoi pysähtymistä tai sitten muuten vaan jätättää..tiedä häntä. Käännöksistä tehtävä motivoivammat.

Sitten tunnari niin että Raisa vai kapulat. Oma puoliksi piilossa hiekassa. Ekalla kerralla haisteli pitkään. Meinas ottaa viereisen mutta onneksi otti oman. Otettiin uudestaan uudella kapulalla. Nyt naksautin heti kun reagoi omaan kapulaan.

Aramis otti ruudun kisamatkalla. Merkille hyvin, mun seis-käsky myöhässä. Palkkasin merkille ja lähetys. Lähti hyvin ja pysähtyi ok. Palkkaus rutuun. Uusi toisto puolesta matkasta ja suoraan vauhdista. Nyt pysähtyi paljon terävämmin. Palkkaus ruutuun.