Kaksi ykkösten starttia tuomarina Marjo Heino. Eka rata näytti aika suoraviivaiselta. Yksi kohta puomin ja hypyn jälkeen jäi kaivelemaan mieleen rataan tutustumisen jälkeen. Jäin pohtimaan että saanko käännettyä Ponchon A:lle vai valuuko se hypylle nro 7. ja siitä putkeen. Ja niinhän siinä kävi että sinne se viuhahtiPäättämätön. No jatkoin siitä A:lle mutta kun Poncho roiskaisi A:n kontaktin niin lopetin sitten siihen.

Tokalle radalle päätin mennä sellaisella raivo asenteella  :) Ajatuksella että sinähän pysyt näpeissä. No se tuntu toimivan meillä Hymy tehtiin nolla ja voitettiin ja siirryttiin kakkosiin!! Ihanne aika radalla oli 48s. ja me mentiin sen alle -14.20. A:n kontaktin otin huolella. Käskytin Ponchoa todella voimakkaasti, sillä seurauksella se valui alastulon aika hitaasti alas. Mutta otti kontaktin kunnolla!! 

Täytyy sanoa että olen pieneen koiraan todella tyytyväinen ja ehkä vähän myös itseeniNauru Viikonlopun saldo oli kuitenkin kolme ehjää ohjausta! Ehkä mäkin alan pikkuhiljaa oppia!

Tässä vielä radat. Ylempi rata oli eka. Toinen rata alkaa taas hassusti nro:sta 19.