Taas ollaan ehditty puuhastella vaikka ja mitä :) Jälkeä ajettu muutamia kertoja ja tuntuu menevän ihan jees. Vähän on ajoittain epätarkkuutta itse jäljen ajamisessa mutta nyt on kepit nousseet mikä hyvä. Janoihin olen myös ollut nyt tyytyväinen. Hakua käydään treenailemassa silloin kun ehditään ja esineitä myös.

PK-esteitä ollaan muutaman kerran tehty. En oikein keksi mitä tekisin metrisen esteen hyppytyylille, se on kamala. Meneehän se yli mutta ei mitenkään turvallisen näköisesti. A-este meni viimeksi tosi hyvin. Tehty lelulla. Ei vielä kapulan kanssa.

Turhauttavaa yrittää päästä jälkikokeeseen :/ Toivottavasti tänä kesänä mahduttaisiin johonkin kokeeseen.

Maalle nikkaroin muutaman agi-esteen ja tarkoitus treenata käännöksi tiukemmiksi. Lehmiin Poncho suhtautuu nykyisin rauhallisemmin. Lähinnä ei pelkää niitä enää ja on välinpitämätön niitä kohtaan.

Nastolassa saatiin hienosti toinen Agility-Serti sijalla 2. Nyt voisi ruveta vaikka keskittymään siihen jälkikokeeseen ja tokoon vähäksi aikaa :) Syksyllä sitten taas Agilityä. Tosin mennään KSSK:n SM-joukkueeseen mutta muuten ei ole tarkoitus kisata. Ehkä Agirotuun..mut katsotaan.

Aramis on ollut melkein terve. Ajoittain kovemmassa rasituksessa on ontunut vasenta etusta. Levolla ja kipulääkkeellä menee ohi. Jotain nivelrikkoa siellä varmaan on. Katsotaan jos sitä rtg kuvailis jos rupeaa enemmän ontumaan. Verikoe ktr valkosoluarvot edelleen matalat. Täytyis katsoa viitä vielä punkkiverikokeet jos vaikka ne aiheuttavat moista. silmissä näkyy jo vähän vanhuuden tuomaa samentumista. Muuten pirteä ja leikkisä.

Poncho kävi taas Patrician käsittelyssä. Ei ihan niin pahasti ollut jumissa kuin viimeksi. Saatiin taas hyviä jumppa ja venyttely ohjeita. Muuten onneksi ollut terve.