Sm-joukku treenit poularmaarissa.

Poncho otti fiilistely-treenit.. Noudon palautuksiin vahtia pallo-leikillä. Patoutin hieman ja sitten päästin ihan läheltä, näitä toistoja muutamia. pon oli ihan fiiliksessä. Sitten luoksetuloa niin että Niina piti. Pitkä matka.. Eka toisto tuli ihan täysillä,juoksi ohi. Toisella toistolla tuli ihan täysillä ja törmäsi tosi lujaa. Kolmannella toistolla tuli täysillä mutta ei törmännyt. Tämä oli hyvä!! Sitten pysäytykset kierron kanssa.

Ruutu voi luokkamaisesti..valui pysytyksessä ruudun vasempaan reunaan, käskytin maahan asti. oli sisällä. Sitten yksi jossa palkkaus seisomisesta, pysähdyksessä kääntyi vasempaan reunaan. Sitten loppuosaa vielä. Niina käskytti. Täytyy siis treenata paikkaa ja pysäytyksen seis-käskyä kierrolla.

Lopuksi paikallaolo niin että palkkasin pään alas laitosta..siitä sitten ylös ja uudestaan. oltiin piilossa ehkä 3 min. Kerran nosti päätä kun jättömatka oli pitkä. Niitä otettava.

Sitten tein vielä keppitreenin 5 kpl keppejä. Ilmaisi kaikki.

Treenit meidän kentällä.

Ensin vedettiin johannan kanssa treenit ja sitten treenasin molempia koiria. Aramis aloitti patukka-leikillä joka todella hyvää. Ote treeniä muutaman karran. Piti hyvin patukkaa. Sitten seuraamisen vasemmalle käännöksiä. Nyt seuraaminen ihan oikeassa paikassa ja hyvässä vireessä. Vasemmalle käännöksissä joutui muutaman kerran antamaan pakotetta. Sitten parani. Nopeita istumisia myös.

Poncho otti ruudun paikkaa alustalla niin että 5 toistoa eripuolilta ruutua alustalle. Sitten yksi toisto ilman alustaa, hyvä pysäytys. Palkka ruutuun (ruokaa). Sitten vielä yksi toisto niin että alusta ruudussa.

Siiten noudon palautuksia samalla tavalla kun eilen. Tunnaria yhdellä kapulalla heinikosta. Nyt palautuskin vauhdilla. En ottanut loppuasentoon.

Lopuksi puunkiertoa ja seis-käskyä (ruudun seis-käsky). Hyvin pysähtyi..palkkaus takasin päin.559164.jpg