Lähdin uhmaamaan hellettä ja ajattelin tekaista Poncholle jäljen ennen töihin menoa.

Klo 11 oli jo aika paahteista eikä juuri tuullut yhtään! Tein 600-700 askelta kuusi keppiä ja kaksi esinettä. Jana ehkä 20m. Paikka sekametsä jossa välillä suo tyyppistä, tiheämpää metsää ja välillä aukeampaa mustikanvarpu maastoa. Paljon polkujen ylityksiä. Vanheni 1h. Kävin lenkillä vanhenemisen ajan.

Janalla meni vähän serpentiinimäisesti väistellen isoimpia risukkoja mutta otti jäljen hyvin ja eka keppi olikin pian palkkana. Sitten mentiin suoraan ja kulma vasemmalle. Kulmassa ei nameja vaan hetken päästä muutamalla askeleella.

Sitten taas suoraan hetki ja kulma oikealle. Toka keppi palkaksi kulman jälkeen. Sitten pidempi suora jossa yksi purkki (filmipurkin kokoinen) piilotettuna sammaleeseen. ilmaisi purkin hyvin. Sit mentiin taas pidempi suora jossa kolmas keppi ja yhden ison polun yli jonka jälkeen neljäs keppi palkaksi polun ylittämisestä.

Hetki suoraan ja kulma oikealle jonka jälkeen purkki palkkana. Viimeisellä pitkällä suoralla vitos ja kutos kepit. Tänään oikein hienot ilmaisut. Alussa ehkä liikaa vauhtia mutta helle teki tehtävänsä ja vauhti hiljeni. Juotin Ponchoa vikan kulman jälkeen kun oli ilmaissut purkin.

Sitten tokoa kun pääsin töistä.

Aramis aloitti vähän seuraamista ja luoksetulon loppuasentoa. Merkkiä ja ruudun paikkaa läheltä. Sitten hyppyä lelulla. Tänään hyppy oli 80cm. Kerran kolautti varpaat hyppyyn. Muuten oikein hienoja hyppyjä.

Poncholle seuraamista ja niitä oikealle käännöksiä. Myös askelia ja peruutusta. Palkkasin myös perusasennoista. Otin tänään myös juoksussa oikealle käännöksen. Meni kyllä paremmin.

Merkkiä lelulla. Ruudun paikkaa lelulla ja loppuosaa niin että palkkasin odottamisesta ja sitten kutsuin.

Aramis välissä. Liikkeestä istumista ja lisää merkkiä ja ruutua. Sitten vielä pallolla hyppyä. Lopuksi kaukkarit.

Poncho jatkoi luoksetulon loppuosalla. Ensin juoksusta maahan ja sitten jännitettä pallolla ja siitä kutsu eteen. Toimi tosi hyvin ja tuli nopeasti ja napakasti.

Tunnari niin että kapulat riviin ( kapuloita n. 10 kpl). Oma toka vikana reunassa oikealla. Ohjasin haistelemaan vasemmasta päästä. Viimenen kapula oli ihan merkin vieressä. Tämä oli selvästi vaikea juttu. Ei meinannut mennä haistelemaan kahta viimeistä kapulaa joista toinen oma. Toi kaksi kertaa väärän. Otin vaan kapulan pois ja lähetin uudestaan hakemaan. Lopulta meni merkin lähelle ja sai omasta hajun ja toi sen. luovutti istuen. Palkka tästä. Tein toisen toiston eri paikkaan. Nyt meni silleen pouli teholla lönkötellen. Mutta toi nätisti oman.

Sitten kaukot.. Eka läheltä kokosarja alkaen istumisella. Palkka vasta kun olin ottanut sivulle. Toinen toisto kaukaa. Samalla tavalla alkaen istumisella. Palkka viimeisestä maahanmenosta taakse.

Lopuksi hyppyä joka siis tänään 80 cm. Pallon kanssa hypittiin. ensin vaan niin että menin itse pallon kanssa toiselle puolelle ja kutsuin. Sitten niin että jätin koiran ja pallon vinoon esteen toiselle puolelle ja kutsuin hyppäämään.