Tulin sitten kipeäksi Otsan rypistys Ja kun tässä koneella istuessani katsoin vanhoja kuvia tajusin että en ole kirjoittanut Atesta tänne pitkään aikaan.

Eli Attehan asustelee Lappeenrannassa. Ja viettää siellä ihan kotikoiran elämää. Atte täyttää 5.4.09 jo ansaitut 9 vuotta. Onneksi on ollut terveenä koko elämänsä. Nyt viikko sitten joutui käymään eläinlääkärissä pissatulehdusken vuoksi. Onneksi ei mitään vakavampaa! Atte oli mulla uutenavuotena hoidossa ja ulkona juoksi Ponchon kanssa kuin olisi ollut 2 vuotias. Sisällä pääasiassa nukkui jossain nurkassa.

Atte on pehmeä koira mutta samalla osaa olla hirveän itsenäinen ja jäärä! Atte on aina tullut toimeen toisten koirien kanssa loistavasti..no ehkä jossain vaiheessa nuorena oli sellainen pieni isottelu vaihe mutta muuten yleensä väistää tilanteissa muita koiria. Atte on sellainen lauman alin yksilö. Silti australiapaimenkoiran tapaan ottaa tilanteen haltuun jos se sille annetaan. Eli tiukat rajat on myös Atelle ollut tarpeen. Atesta olisi varmaan tullut hyvä haukkuva hakukoira silä se rakastaa omaa ääntänsä..jopa raivostuttavuuteen asti! Atte on edelleen osa meidän lauman elämään ja toivon sen saavan vielä elää monta tervettä vuotta!

Tässä viime kesältä kuvia kun Annen ja Taunon kanssa treffattiin. Höh..tulipas ne pienenä

No tässä Atesta kuvia kun se on hieman nuorempi.

Tässä Atte treenaa noutoaNauru

Ja Aten lempi puuhaa