Sinin kanssa treenaamaan Ymmerstan koulunkentälle Tokoa.

Poncho aloitti metallihypyllä. Nostatin ja ihan ok toi. Parin toiston jälkeen parani. Tein myös pelkkää palautusta.

Sitten fiilistely seuraamista pallon kanssa. Oli tosi hyvää. Poncho oli innoissaan. Oli kuulemma ihan suorakin :)

Ruutu kisamaisesti. Eka merkille meno jotenkin haahuilua. Reput yms oli merkin takana häiriönä. Uusi yritys. Nyt hyvä merkki..hyvin ruutuun. Alusta ruudussa. Pysäytys ja maahan. Kutsukin oli hyvä. Ei juossut yhtään ohi.

Idarissa palkkasin eri vaihdoista. Voisi pysähtyä terävämmin. Nyt muistettava myös treenaa jääviä yksittäin.

Tauon jälkeen ohjattu jossa haetutin oikean. Merkki oli häiriönä oikealla puolella. Meni merkille hyvin ja pysähtyi hyvin. Lähti hyvin..huomasi merkin muutta ei välittänyt siitä vaan meni hienosti kapulalle. Palautti ihan ok. Voisihan se sieltä vauhdikkaamminkin tulla mut ihan ok Pondeksi.

Tunnari niin että Sini vei kapuloita jonoon paljon. Oma jonnekkin keskelle. En ottanut kisamaisesti vaan lähetin vaan hakemaan omaa. Lähti reippaasti mutta haisteli hyvin. Meni ohi omasta mutta reagoi heti. Toi oman. Palkka sivulle tulosta.

Kaukot niin että Sini toimi liikkurina. Takapalkka. Kävelin n. 20 askeleen päähän. Vaihto hyvin. Maasta istumaan jäi ihan aavistuksen vajaaksi. oli tullut aavistuksen eteen. Toinen toisto läheltä ja kolmas niin että Sini katsoi minkä vaihdon tekee huonosti kun tulee eteenpäin. Sinin mielestä ehkä maasta seisomaan liikuttaa hieman takajalkoja. Mutta kuulemma tosi vähän tulee eteenpäin.

Aramis kikkaili jotain.

Sitten mentiin vielä tekemään Egilille jälki pellolle ja Poncholle tein keppitreenin. 120 askelta suoraan 6 keppiä. Viisi nousi hyvin ja sai palkaksi lihapullia ja leikittiin kepeillä. Ennen viimeistä keppiä rupesi syömään heinää?? Sain kuitenkin vielä sen etenemään vikalle kepille mut ilmaisi sen vain seisten ja sitten jätti nostamatta kepin? Innostin nostamaan keppiä ja sainkin sen nousemaan mutta ihan selkeesti siinä oli jotain? Ei innostunut kepistä? No annoin kuitenkin loppupalkan ja kehuin koiraa. Mikä lie tullut.