Ei sitten menty siihen kokeeseen elokuunlopussa kun mulla oli kaksi edellistä päivää töissä 13 tuntisia päiviä ja kun aamulla kello soi aikaisin päätin että me ei lähdetä siihen kokeeseen. olin liian väsynyt!

Eli uudet suunnitelmat..kisa olisi 21.9 Nastolassa ja luokkana Voi-voi!! liikkeet tällähetkellä hienosti  kasassa mutta nyt sitten hiipii pelko että jos ne levähtääkin käsille tässä parin viikon aikana. No täytyy yrittää saada pysymaan ne kasassa! Arghh--kuinka jännittävää :) olisi kiva päästä kisaamaan vielä evl:ää tälle syksylle!

Agia käytiin treenamassa pitkästä aikaa..olipas kivaa ja koirakin nautti suunnattomasti. Tästä innostuneena ilmoitin sen Kirkkonummelle lokakuussa agi-kisoihin. Viimeisen nollan metsästys siis alkakoon :) Siis ykkösluokasta! Ollaan viimeksi kisattu joskus keväällä ja ei kyllä myöskään treenattu koko kesänä yhtään. No kyllähän tässä vielä ehtii.

Jälki on nyt siinä pisteessä että kulmat menee hienosti..pituus rupee olemaan hallussa ja piikkikin on kokeiltu. Nyt vaan pitäsisi vielä jaksaa ajaa tälle syksylle niitä jälkiä niin paljonkuin ehtii.

Armi-setä on puuhaillut kaikenlaista..ollut myös mun duunikaverilla hoidossa kun olin serkun häissä ja oli taas hurmannut siellä omalla iloisella olemuksellaan! Olivat olleet sienimetsässä yms! Kiitos taas Hannalle hyvästä hoidosta!