Aloitin paikka istumisella. Oli ihan sika kierroksilla. Levoton istumisessa. Makasi hyvin. Nytkähti kun viereinen otti ylos mutta piti pään maassa.

Seuraaminen hyvää. Juoksu käännökset vähän aukee.

idari; teki kaikki jäävät hyvin. Palkkasin osan eteen vapauttaen ja osan sitten kun tulin koiran luokse. Palkkasin myös yhden vasemmalle käännöksen jälkeen seuraamisesta.

Ruutu hyvä. Käskytin seis-ja siitä maahan ja kävin palkkaamassa. Sitten loppuosa..meinas taas juosta vähän ohi.

Kaukkarit laheltä ja kaukaa. Tekee ripeät vaihdot ja pysyy hyvin asennoissa.

Ohjattu niin että Johanna vei kapulat. Nyt kisamaisesti mutta kahdella kapulalla. merkki vähän huono. Ennakoi oikealle. Haki hyvin. Palkkasin tuonnista kehuilla. Otin sivulle asti.

Lopuksi eteen meno jossa pallo palkkana. Nyt ei edistänyt niin paljon seuraamisessa mutta vähän nytkähteli.

Keskiviikkona oltiin agi treeneissä. Rata oli haasteellinen jossa oli kolme putkea vieretysten. Poncho kävi kuumana kun ei ollut pitkään aikaan ollut treeneissä. Ohjaaja oli myös vähän hitaalla :) mut saatiin myös hyviä pätkiä.

Perjantaina kävin treenaa tokoa puolarmaarissa ennen kun menin AST:n epiksiin töihin.

siellä oli myös muita ASTilaisia treenaamassa. Otin ensin kentälle menemisen niin että makuutin vähän aikaa maassa ja siitä sitten sivulle ja seuruutin kentälle. Palkkasin perusasennosta käskysanan jälkeen.

Sitten otin seuraamista joka kivan tuntuista. Pikkasen aukee juoksun oikeelle käännöksessä.

Luoksetulo niin että palkka loppuosan vauhdista. Sitten suora luoksetulo, palkka vauhdista. Pysähdykset hyviä.

Ohjatun merkkiä niin että vein kapulat mutta otin kolme toistoa merkkiä pallolla. Sitten haetutin vasemman puoleisen. Meinas juosta repulle. Otin uudestaan, nyt hyvä ja vauhdikas nouto.

Lopuksi paikkamakuu kahden ASTilaisen kanssa niin että pon oli keskellä. Meinas mennä maahan viereisen käskyllä. Näitä nyt treenattava. Makasi hyvin, pikkasen pää meinasi nousta kun läähätti.