Olipas taas kylmä viikko..joten treenaamiset jäivät minimiin. Sisällä tuli otettua kaukkareita,luoksetulon loppuasentoa ja esine etsintää.

Lauantaina otin ekaa kertaa Poncholle tunnaria niin että muita kapuloita oli näkyvillä ja oma piilossa. olin varautunut hermoromahdukseen koska ajattelin että P nostelee kuitenkin kapuloita. Mutta niinpä ei käynytkään :) P lähti nenä maassa ja haisteli kapuloita mutta ei nostanut! Jatkoi etsimistä ja löysi oman :)) Hyvä P!! Tästä lähtien kapulat ovat siis esillä ja oma piilossa toistaiseksi.

Seiuraaminen hallilla oli hyvää. Niina hiillosti tuomarina takana ja P keskittyi silti hyvin. Otin 4 lyhyttä suoraa pätkää. Palkkaus perusasennoista. Nyt olin tähän tyytyväinen. Tuntui jo paljon paremmalta.

Aramis valmistautuu kisoihin ( 10.3 ) ja ruutua pitäisi nyt muistaa ottaa paljon. Sama on ohjatun kanssa. Viikkoa ennen kisoja pitää ottaa läpi vientiä ja palkka tulee ruudusta ja metallihypystä. Nyt vielä motivaatio treeniä niin että tulee paljon onnistumisia.

Molemmat koirat ovat tehneet myös pudotetun esineen noutoa lenkeillä. Matka n. 50 m ja esine selkeesti näkyvillä. Eivät näe pudotusta.