Siis aivan ihana ilma joten eikun koirien kanssa metsään pitkälle lenkille! Tein myös esineruudun.

Kaksi kaistaletta. Toinen ehkä 10-20m leveä, toinen n.20-30m leveä. Koirat näki tallauksen. En kuitenkaan näyttänyt esineitä ennakkoon. Ekalle kaistaleelle kuminen koiran tassusuoja. Aika takalinjalle heitin. Toiselle kaistaleelle kankainen lelun jämä n. 10cm ja tunnarikapula.

Poncho ensin hommiin. Ponchomaiseen tyyliin täysillä mut hienosti nenä auki ja eka nousi heti hienolla suoralla pistolla. Toinen esine oli kaatuneen puunrungon ja kiven välissä ( lelu jämä ) tätä etsittiin hieman pidempään. Joutui tarkentamaan kunnolla että löysi. Hienosti jaksoi tehdä hommia. Kolmatta eli tunnarikapulaa etsittiin sitten kolmen lähetyksen verran. On kiva huomata kuinka innoissaan toi pikku-otus aina on kun se pääsee itsenäisiin hommiin. Ja yllättäen juoksemaan..se taitaa olla se kaikkein siistein juttu maailmassa :) Onneks ei kuitenkaan vaan juokse ruudussa vaan tekee ihan oikeesti töitä.

Aramis teki kans. Armimaiseen tyyliin hieman harkitusti eteni mutta eteni kuitenkin takarajalle asti mikä oli kiva huomata ja löysi hienosti kumitossun.

Toisessa esineessä meni sitten jo aika kauan. Tarvittiin useampi lähetys mutta onneks jaksoi tehdä töitä. Poncho oli maassa vieressä katsomassa. Yhdellä lähetyksellä meinas karata etsimään..liekkö ajatellut että eihän tosta nyt mitään tule =) MÄ kyllä löytäsin sen jo :D

Hassuja otuksia!!