Oltiin Ponchon kanssa BH-treeneissä. Oli tosi kylmä ilma ja mä olin jo valmiiksi kipeänä :(

Otettiin pareittain paikallaoloa, seuraamista, liikkeestä maahanmenoa ja luoksetuloa. Poncho aloitti seuraamisella joka oli ok. Hieman takapuoli aukeaa vasemmalle, ei kuitenkaan edistä. Varmaan väistää sen verran minua, no tämä pitää naksutella kuntoon kun saa jonkin katsomaan. Liikkeestä maahanmeno hyvä. Luoksetulo hitaalla laukalla, oli lyhyt matka. Otin sivulle..siirtyminen hyvä. Paikalla makuussa nosti parikertaa päätä. Kerran siinä kohtaa kun toinen koira juoksi luoksetuloa. Kokonaisuudessa hyvä suoritus. Niin ja otettiin vielä henkilöryhmää joka ei tuottanut ongelmia.

Sitten treenattiin vielä kaupunkiosuutta niin että otin koiran autosta ja lähdin kävelemään. Kävelin auton ohi ja kouluttaja avasi ikkunan ja kysyi jotain. Laitoin Ponchon istumaan. Meni hienosti! Sitten kävelin auton ohi ja ovi pamautettiin kiinni ja vielä kerran niin että auto käynnistettiin. Ei ongelmia. Tämä oli kiva huomata :) Poncho kun helposti reagoi kaikkeen yllättävään pöhisemällä hieman.

Jäin vielä treenaamaan hiekkakentälle Ponchoa hieman. Otin suoran luoksetulon pitkällä matkalla niin että patukka lensi jalkojen välistä. Tämä aivan huippu vauhdikas. Jopa törmäsi hieman. Sitten kokeilin pysäytysten kera. Lähti täysillä ja pysähtyi ihan heti. Tämä oli paras luoksetulo mitä olen sen nähnyt tekevän. Hyvä hyvä! Otin vielä maahan menoa erikseen joka myös hyvä. Näissä tuskin on ongelmaa kisoissa. Sitten otin liikkeestä seisomista kun sitä ei ollakkaan paljoa treenattu. Pysähtyi heti ja pysyi hyvin.

Hinkkasin hieman seuraamista vielä joka parani vasemmalle käännösten jälkeen. En vain itse näe jos se peppu osoittaa vasemmalle :(