Tänne satoi viikolla lunta ja koirat ovat olleet taas innoissaan :) Ollaan palauduttu viikonlopun kisoista pitkillä lenkeillä ja Tokoilulla (Tunnaria,edestä sivulletuloja,seuraamista, tunnarin pitoa yms.. pientä).

Aramis valittiin Espoon koirakerhon vuoden Toko-koiraksi!! Hieno saavutus kun miettii miten paljon sen kanssa teki Tokon eteen töitä. Saadaan hieno pokaali vuodeksi koristamaan palkintokaappia :) Ei kyllä olla Tokoiltu viime kesän SM-kisojen jälkeen. Tänä vuonna Poncho pääsee edustamaan meidän seuran joukkueeseen. Ilmeisesti kuitenkin saadaan kisata AVO-luokassa joka toisaalta on helpotus kun ei sitten tarvii pitää kiirettä niiden voi-liikkeiden kanssa. Tarkoitus olisi kuitenkin kesäkuussa kisata voi-luokkaa. Katsotaan saadaanko nopeammin se ykköstulos sieltä kun Aramiksen kanssa ;) Aramis kisasi 11 kertaa voi-luokassa!

Seuraavat agi-kisat on sitten 12.04 Turussa. Yritetään metsästää sitä viimeistä nollaa. Kohta sitten agility jää tauolle ja jäljestys alkaa. Yritän myös treenailla sitä Tokoa kesän ajan jos vaikka pääsisi syksyllä kisaamaan EVL:ssä.

Tässä  pari kuvaa talvelta 2006. Poncho aivan pienenä =)

51394.jpg51396.jpg