Rakensin tänään koko evl kehän (siis ilman kehänauhoja). Kentällä oli valmiiksi ruutu, luoksetulomerkit ja idari.

Poncho aloitti seuraamisella. Intoa paljon alussa, korjasi paikkaa hyvin kun otin taaksepäin askelia. Palkkaus vasemmalle täyskäännöksistä. Otin pitkää suoraa, n. 50askelta, palkkasin patukalla. Sitten vielä vauhdin muutoksia ja perusasentoja.

SItten idari, kaikki asennot onnistuivat, jätin palkan eteen.

Ruutuun olin vienyt alustan almiiksi. Ensin evl tyyppisesti, menin itse lähemmäksi että pääsin naksuttamaan kun on alustalla. Toinen toisto voi-luokkamaisesti alusta edelleenkin ruudussa. Kolmas toisto myös voi-luokkamaisesti nyt ei alustaa ruudussa. Kaikilla kerroilla hyvin hakeutui keskelle. Viimesellä toistolla pomppi saalisloikkamaisesti ruutuun..voi hyvää päivää :( No nyt täytyy pohtia voinko pitää alustaa, ehkä sitten vain yhden toiston ajan. On kyllä hankala otus ton saalisloikkansa kanssa. Juoksee hyvin, pysähtyy hyvin, seisoo hyvin ruudussa mutta miksi ei voi olla tekemättä sitä saalisloikkaa :( pohdintaa pohdintaa...

Tauon jälkeen luoksetulo jossa eka jätöstä palkka, sitten kisamaisesti ilman takapalkkaa. Hyvät pysäytykset. vikalla pätkällä lähdin juoksemaan pois päin että sain vauhtia myös loppupätkään. Palkkaus eteen tulemisesta. Sitten vielä yksi toisto niin että palkkasin jätöstä.

Merkkiä samallalailla kun ennenkin. Tänään vaan lätki alustaa niin että kaatoi myös merkin kahteen otteeseen.

Tunnari, ympyrän muodossa, oma hiekassa piilossa. Pitkä matka. Meni ja teki mini hyökkäyksen ekalle kapulalle. Otti kuitenkin nenän käyttöön, haisteli kaikkikapulat, kuitenkin joka kapulalla oli sitä mieltä että tämä se on ja meinasi ottaa suuhun. Ei kuitenkaan ottanut. Toi oman. Palkkaus luovutuksesta. Nyt täytyy taas muistaa ottaa niin että paljon kapuloita että joutuu tekemään pitkään töitä nenällä.

Nouto ihan tasamaa noutona, jos jotain hyvää niin tässä ei enää saalista  kapulaa. Siisti kierto ja hyvä palautus vauhti.

Lopuksi eteen meno patukalla.

Aramis otti eteenmenoa niin että vein namikipon heti aluksi kentän reunaan. Sitten otettiin seuraamista ja jääviä. Lopuksi eteenmeno niin että kaikki merkit oli vielä kentällä. Lähti vinnon kohti yhtä merkkiä, kutsuin pois ja otin uudestaan. Hieman lyhyempi matka. Nyt onneksi lähti suoraan.Sai syödä palkan heti.