Lähdin Sinin ja Petran kanssa hakuilemaan "kyykallioille".

Ilma oli lämmin ja aurinkoinen. Maasto oli kallioista ja aika aukeaa. Toisella puolella enemmän metsäistä mutta aika matala kasvillisuus.

Tarkoitus treenata pistojen suoruutta. Eli otettiin neljä maalimiestä molemmille koirille. Molemmat etukulmat ja keskipiilot. Kahdelle ekalle taputus ääniapuna, sitten kolmas ilman apuja ja neljäs taas ääniavulla.

Aramis aloitti. Ekalla Petra ei muistanut antaa apua joten lähetin Aramiksen suoraan. Hyvä suora pisto mutta ei löytänyt. Tuli takaisin. Sitten ääniapu ja johan löytyi. Haukku oli kyllä hieman katkonaista ( voi kun olisin sen joskus rullakoiraksi tehnyt ).

Sini toisella puolella. Ääniapu ja hyvä suorapisto. Nyt haukkukin oli parempaa. Kolmas pisto hieno ja maalimieskin löytyi ilman apuja. Haukku ihan jees. Neljäs ääniavulla. Hyvä suorapisto ja löytö. Palkka hyvästä haukkusarjasta.

Poncholle sama kuvio. Tosin irtorullilla. Kaikki pistot hyviä ja suoria. Rullan otto maalimiehellä varmaa..ei mitään mielistelyjä tai hösäämistä! Eteni kohtalaisesti alueella. Kolmannella maalimiehellä pudotti irtorullan kun kehuin tullessa. Olis vaan pitänyt olla hiljaa!! Ei saa häiritä koiraa kun se työskentelee. Näytöt vauhdikkaita. Kaiken kaikkiaan tosi hyvät treenit molemmille.

Tässä kuvia pari vuotta sitten aussieleiriltä. Ilmaisutreeni kentällä.

1247472421_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247472546_img-d41d8cd98f00b204e9800998e