Jälki oli 480 askelta pitkä, kolme kulmaa ja kuusi keppiä. Pellolla oli ajoittain aika pitkää heinää ja MUURAHAISIA!! Murrr..ärsyttäviä ja pilaavat koko homman! No ei tosi, Poncho kyllä jäljesti hienosti. En antanut syödä kaikkia makupaloja joissa oli muurahaisia vaan vein pannasta eteenpäin. Kakkos keppi ja vika keppi meinas jäädä ilmaisemattaa. Vaadin ilmaisun ja sitten jatkettiin matkaa. Mietin että mistä se mahtaa johtua, nyt mulla on ollut makupaloja yhden askeleen päässä kepistä että ei ponnahtaisi lähteä niin lujaa eteenpäin kepiltä. En tiedä johtuuko siitä mutta seuraavalle jäljelle en laita niitä makkaroita. Katsotaan miten homma sitten toimii. Ja päästän nopeasti takaisin jäljestämään kun neiti siitä niin tykkää. Kepit on vieläkin tois arvoisia jälkeen verrattuna. Siksi myös ilmaisu on aavistuksen hidas. Nyt ajan myös ihan koirassa kiinni. Ajattelin että ensi kerralla ajan pidemmällä liinalla.

Tottiksessa Poncho teki noudon palautuksia, seuraamista,luoksetulon ja eteenmenon.

Seuraamisessa ihan vähän aukeaa alussa. Parani kyllä kun kävelytti hieman. Ohjaaja tumpeloi vasemmalle käännökset mutta sitten tehtiin nekin paremmin.

Noudon palautukset ihan lyhyellä matkalla ja nostattaen.

Luoksetulo niin että Sini piti kiinni. Pitkä matka, eka ja toka toisto ohi..kolmas täydellinen. Pallo palkaksi.

Eteenmeno niin että ei ollut nähnyt pallon vientiä. Katsoi hienosti eteenpäin kun sanoin eteen. Seuruutin vähän aikaa kun meinasi edistää. Lähti kun nato-ohjus ja eteni hyvin suoraan. Vapautin pallolle.

Aramis otti pallolla esteitä. Kolautti tokalla hypyllä itsensä aika pahasti esteeseen mutta ei onneksi jäänyt asiaa miettimaan. A-este oli sitten hankalampi aramikselle. Sini piti kiinni ja menin toiselle puolelle ja kiipesin harjanteelle niin että Aramis näkisi mut. Siinä vaiheessa Poncho oli vetänyt itsensä irti ja päätti tulla suorittamaan esteen Aramiksen puolesta :) Hassu elukka! Saatiin sitten lopuksi onnistunut ylitys.