Poncho on päässyt jo toisen kerran treenaamaan hakua. Kolme haamua, suorapalkoilla. Hienosti meni. Vikalla varsinkin tuli tien ylitys joka oli Poncholle ihan uus juttu. Esineitä ollaan myös otettu. Hannelen kanssa nousi helposta maastosta kaksi nopeasti. Vika tuotti vähän vaikeuksia. Hannele kävi sitten nostamassa esinettä että saataisiin hyvä suora pisto. Kun oltiin Elinan kanssa reenaamassa hakua ruutu oli hieman haastavampi Poncholle. Sellainen hiekkakuoppa joka piti ylittää ja esineet sitte sillä takana. Yksi oli jossain 20 m kivi kasojen lähellä. aika monta pistoa sai laittaa ennnkuin mi tarpeeksi syvälle. Onneksi löysi keski esineen että sai onnistumisen. Ei sit otettu enää enempää.

Jälkeä Hannelen kanssa. Jana n. 20 m ja jälki kääntyi vasemmalle. Otti taas oikealle takajäljen. Tää on kyllä ihan mun opettama juttu. Yleensä olen tehnyt niin että jälki lähtee enemmän oikealle kuin vasemalle. Viidestä kepistä kolme nousi :/ ei hyvä mutta viime kesänä ei ajettu kuin ehkä kaksi jälkeä joten täytyy vissiin olla tyytyväinen. Kulmat jees, vauhti jees. Jana ok.

Jälkeä x 2. Ekalla kerralla suora n. 200 m jossa paljon keppejä. Leikittiin jokaisella kepillä rauhassa. Jana ok. Jälki 2, jana vasemmalle. Taas takajälki. kääntyi kuitenkin itsenäisesti. Keppejä 8 kpl joista kaikki nousi. muutama kulma ja pituutta ehkä 300 m. Samalla kertaa esineitä. Ehkä 30x50 alue jossa kaksi esinettä. Kaksi nousi helposti. Maasto helppo.