Eilen olin taas jäljestämässä. Tälläkertaa Raisa lähti Kidan kanssa mukaan. Mentiin Petikkoon.

Ilma aurinkoinen mutta kylmä. Tuuli aika kovasti vastaan. Pelto kostea,osasta kohtaa kuiva.

Ponchon jälki 100 askelta. Ensin suoraa,sitten serpentiiniä ja sitten 90 asteen kulma oikealle ja lopuksi suoraa. Päässä kuppi ja keppi. Nyt tosi rauhallinen ja tarkka jäljestys. Oikein rauhallinen tasainen tahti. Raisa oli häiriöna ja juteltiin kokoajan. Poncho keskittyi hienosti jälkeen ja kulma meni oikein mallikaasti. Lopussa käskytin maahan. Loppuleikki Frisbeellä.

Aramis n. 50 askelta serpentiiniä. Lopussa keppi. Loppukeppi tuotti vaikeuksia mutta lopulta otti suuhunsa. Olisi halunnut vaan jatkaa jäljestämistä. Ei selvästi tajunnut keppiä.

Molemmille keppi treeni 5 kepillä. Poncho ilmaisi nyt kaikki hienosti maahan. Aramis meni yhdestä yli. Otin takaisin ja lähetin uudestaan. Toisella kerralla nosti kepin.

Poncholle vielä Ojangossa ammuttiin. Meni hyvin. Kokeilin niin päin että jätin koiran Helille ja menin itse ampumaan ja tulin sitten palkkaamaan koiran.

Tehtiin Helin kanssa vielä rullantuonti treenit Poncholle ja Batmanille. Poncholla maha sekaisin mutta silti teki hienosti töitä :)