Hymy Kyllä ihmisellä voi käydä aika pitkäksi!! Nyt viikko ilman mitään toimintaa.

Tein molemmille vähän treeniä sisällä.

Aramis teki istumista ja voin kyllä sanoa että seitsemän vuotta ollaan treenattu sitä ja aivan yhtä hidas se on edelleenkin. Voisi sanoa että istuu noin 4 osassaNauru no kyllähän mä tiedän että peiliin on katsottava, itsehän olen sen aikoinaan opettanut kun en paremmin osannut! Sitten naksuttelin istumasta nopeita maahan menoja. Armi-sedällä oli hauskaa!

Poncholle tein eteentuloja niin että pidin jonkin aikaa istumassa siinä edessä ja tein jännitettä ja siitä sitten sivulle. Tein peilin edessä joten ei tarvinnut itse kuikuilla onko suorassa. Nämä toimi. Tein myös niin että muutama toisto ilman palkkaa ja sitten vasta palkka.

Myös liikkeestä seisomista ja istumista peili edessä. Nämä nopeita ja hyviä.

Seuraamisen askeleet  ja paikalla käännökset. Ja seuraamisen aloitusta. Sanon käskyn ja kun koira terästäytyy pidin jännitettä vähän aikaa ja palkka.

Kaukkarit. Läheltä nopeita vaihtoja. Vaihtaa hyvin. Tekniikka kunnossa. Seisomisesta istumaan voisi istua paremmin taakse mutta varmasti riittävä noinkin.

nopeita maahanmenoja ja siitä pään alas laittoa. Tätä myös niin että muutama toisto ja sitten vasta palkka. Kyllä pikku-koiralla oli hauskaa!

lopuksi leikittiin "hiirellä"

Poncho ilmoitettu seuraaviin tapahtumiin :)

12.5 Espoon koirakerhon ystävyysottelu  (menemme kisaamaan meidän pk-joukkueeseen, suoritamme siis epävirallisen BH-kokeen tottelevaisuus osuuden)

17.5 Toko Ulvila, EVL

20.5 BH-koe Jokela

21.5 Toko Tampere, EVL

(23.5 Toko pieksämäki, jos ei mahduta lähemmäksi mihinkään)

6.6 Toko Espoo, EVL

Yritän päästä vielä muutamaan toko:n touko-ja kesäkuussa