Olin sopinut että menen Soilan kanssa treenaamaan tokoa ennen agi-treenejä.

Pyöräilin treenaamaan puolarmaariin. Otin vaan Ponchon mukaan. Ilma oli aika kalsea ja vettä satoi ajoittain.

Poncho treenasi ensin Idarin. Teki kaikki vaihdot mutta seisomisessa haisteli jotain hajua. Palkkasin kaikista vaihdoista. Pitää muistaa palkkaa myös seuraamisesta sillä se jotenkin alkaa kärsiä. Ei vielä paha mutta..

Luoksetulon pysäytykset kierrolla ja sitte Soilan käskytyksellä koko luoksetulo. Täytyy ottaa loppuasentoa kun tuppaa olemaan vähän vino. Tätä en nyt ole muistanut treenata. Muuten hyvä ja pysäytykset hyvät. Lopun voisi tulla napakammin mutta Ponchoksi hyvä.

Ohjattu niin että Soila vei kapulat. Nyt tehtiin niin että vietiin oikealle ruudun etulinjaan kapula. Ruudussa myös Fopan namikippo (ei tosin nameja ). Merkki hyvä. Lähti tosi hyvin ja ajautui ruutuun ja namikipolle. Meni hiukan hämilleen mutta hienosti itsenäisesti etsi kapulan katseellaan ja toi Nauru Tämä oli hyvä treeni! Sitten vaan merkkiä pelkästään pari toistoa.

Kaukkarit niin että takapalkka. Soila liikkurina heilumassa. Matkaa 20 askelta. Ekasta istumisesta palkka. Sitten uudestaan koko sarja. Ihan hienot!

lopuksi ihan vähän vinkupallo seuraamista.

Sitten agility-treeneihin..

Rata oli aika sujuva. Jo heti tutustumisessa ajattelin että tää sopii meille. Olihan siinä pari kohtaa jotka tiesin että olivat meille vaikeita mutta hienosti löydettiin niihin ratkaisuja ! Olin tänään tyytyväinen myös agility-treeneihin!

Sitten pyöräiltiin vielä jäähdyttelyksi kotiin treeneistä.