Sinin paistatellessa Argentiinan auringon alla Egil vietti kaksi viikkoa Ponchon seurana. Aramiksen laitoin sovinnolla hoitoon sillä kolme koiraa olisi ollut liikaa ja kahden uroksen pitäminen sisätiloissa olisi ollut ehkä turhan räjähdys altista. Vaikkakin Aramis ja Egil on lenkkeilleet sulassa sovussa jo useamman vuoden ajan ajattelin että näin pääsisin itse helpoimmalla ;)

Täytyy sanoa että kaikki meni todella hienosti. Kun kuitenkin on kyseessä kaksi aika täpäkkää tapausta ( Poncho ja Egil ) niin olin varautunut että saattaisi tulla jotain rähinöitä. Ekat päivät Egil oli todella vieraskorea. Makoili lähinnä omassa kevythäkissä. Muutaman päivän jälkeen selvästi rentoutui ja lenkillä rupesi juoksemaan/leikkimään Ponchon kanssa.

Kaiken kaikkiaan Egil käyttäytyi todella hienosti ja rauhallisesti. Tunnen koiran ja olen nähnyt sen energisyyden joten olin hiukan yllättynyt kuinka vieraskorea Egil oli :)

Otin Egiliä välillä töihin mukaan päiviksi. Sielläkin se rauhallisesti ja rennosti otti kaikki vieraat ihmiset vastaan! Hyvä Egil  olet koska vaan tervetullut uudestaan hoitoon. Egilin suosikki leluksi taisi tulla road kill-vinkulelu  sen verran kovalla sykkeellä se sitä vingutti!

Tässä vielä pari kuvaa parivaljakosta