Eli taas lähdettiin kisareissulle. Otin Kaisan (BC:t Vega ja Toivo) kyytiin Riihimäeltä ja suunnattiin kohti Tamperetta. Matka menikin leppoisasti ja saavuttiin hyvissä ajoin Tampereelle. No sitten alkoikin tapahtua..ekoihin liikenne valoihin pysähdyttäessä auto sammui eikä siinä enää menneet vaihteet päälle!!! Ei auttanut kun työntää auto sivummalle ja soittaa taxi! Pakattiin koirat ja tavarat taxiin ja mentiin sitten sillä kisapaikalle. Voisi sanoa että oli hieman raivonaTukittu Eihän tästä ole kauaakaan kun sain auton korjaamolta!

No päästiin siis kisapaikalle ja yritin ruveta keskittymään kisaan. Voi sanoa että siinä vaiheessa yksi Toko-koe ei paljon tuntunut missään kun murehdin vaan että millä saan auton Espooseen!

No sain kuitenkin jotenkin ajatukset kasaan ja paluu kyytikin onnistui järjästää! Kiitos vaan Kaisan miehelle joka ajeli Tampereelle vapaa päivänään meitä hakemaan.

Liikkeet suoritettiin niin että eka oli paikallaolot ja sitten liikkeet alkoivat hyppynoudosta,kaukkareista jne..

Tässä meidän rivi :


Paikkaistuminen 10

paikkamukuu 10

seuraaminen 8

idari 9

luoksetulo 9

ruutu 10

ohajattunouto 9

metallihyppy 0 :roll: ( meni kapulalle hyvin, otti suuhun ja tiputtu ja lähti kikkailemaan muualle. Käskytin uudetaan niin hyppäsi hypyn uusiksi ja toi kapulan :mrgreen: . Tämä siis ensimmäinen liike )

kaukkarit 6,5 :roll: ( Ihmetteli liikkeenohjaajaa, pari lisä käskyä. Tämä siis toisena liikeenä)

yht. 257p. eli pisteen yli ykköstuloksen :D:D

Voi sanoa että ei oikein osannut juhlia ykköstulosta kun auto harmitti niin paljon mutta jossain vaiheessa varmaan ymmärtää miten hienosti pikku-koira taas toimi!

Paljon onnea myös Kaisalle ja Vegalle ykkösestä ekoissa EVL kisoissa! Nauru