Ilma oli kamala. Vettä tuli välillä todella lujaa. Kävin ensin pyöräilemässä n.1 tunnin.

Poncho otti paikalla olot. Istuminen hyvä. Makuu ok. Kerran nousi pää kun kävelin kauemmas. Tätä muistettava treenata. Kotona kun makuuttaa niin matka ei ole pitkä.

Sitten tehtiin vähän kaukkareita ja noutoa.

Kaukkareissa haluisin ottaa käsimerkin seisomisesta maahan menoon mutta kun Poncho rupee aina tekemään Pam-temppua. Pitää miettiä ottasko toisella kädellä sen käsimerkin. Istu-maahan-istu ok. Seiso-maahan-seiso muuten hyvä mutta maahan meno voisi olla enemmän taaksepäin. Istu-seiso-istu ok. Nyt istuu hyvin taaksepäin. Istumisesta seisomaan on vielä epävarma. Matkaa nyt ehkä 1,5 metriä. Istu-maahan-istu menee pidemmästäkin matkasta.

Nouto niin että ensin vähän virittelin kapulalla ja sitten otin kisamaisesti. Lähti vähän löysästi, palautus puolet matkasta laukalla mutta lopussa himmaili. Otin sitten uudestaan niin että palkkasin lelulla kun oli tullut n. puolet palautusmatkasta. Nyt oli taas hyvä vauhti.

Otin liikkeestä seisomista, istumista ja maahanmenoa. Seisominen heikoin. Tekee mutta voisi tehdä terävämmin. Otettava lelulla enemmän.

Sitten Linda katsoi seuraamista. Mulla pieni pää apu sivulletulossa johon kiinnitettävä huomiota. Vaikeaa vaan kun Poncho on niin pieni ja aina ei ole joku katsomassa onko se oikeassa kohdassa. Väkisinkin tulee kuikittua miten se siinä sibulla istuu :)
Seuraaminen ihan jees. Nyt ei ottanut häiriöä kentästä mutta oli enemmän vaihtelua seuraamispaikassa ja viretilassa. No eiköhän se treenaamalla parane :))

Otettiin vielä tunnari. Ekaa kertaa Poncholla oli sellainen oma-kapula joka jo tuoksui muulle. Tähän asti ollaan aina tehtyt puhtaalla kapulalla. Kapula oli piilossa hiekassa. Niina vei kapulat. Lähdössä tarvitsi apua. Etsi hyvin ja toi ok. Sitten Niina ehdotti että kokeillaan miten käy kun laitetaan kapula kokonaan näkyville. Poncho oli epävarma kapulasta ja teki pitkään töitä mutta sitten usko loppui ja nosti väärän. Otin lopuksi yhden etsimistä nurmelta. Mietittiin että pitää pikkuhiljaa häivyttää kapula näkyville.
Nyt siis siirrytään hajustettuihin kapuloihin ja ruvetaan tuomaan kapulaa esille.

Aramikselle otin ohjatun oikeaa suuntaa yhdellä kapulalla. Seuraamista joka oli tänään aivan ylivireistä. Muutaman huomautuksen jälkeen parani kyllä. Oikea paikkakin rupesi löytymään. Sitten kaukkareita n. 10 metristä. Aloitin seisomisella. Nyt istui hyvin taaksepäin ja kävin palkkaamassa siitä. Otin vielä loppusrajan. Ei tullut eteenpäin. Hieman oli vinossa.