Päätin uhmata poskiontelotulehdusta kun meinaa ittellä pää hajoo kun ei voi tehdä mitään kun sairastaa koko ajan! ja mennä Ekk:n Toko treeneihin tohon viereiselle kentälle.

Aloitettiin paikalla oloilla. Istumisessa pikku-neiti Pon oli hieman innokas kun pääsi pitkästä aikaa hommiin niin tuli pientä pepun liikutusta mutta muuten istui hyvin. Piilo sivusuunnassa koirien rintama suuntaan.

Paikkamakuussa autoin maahanmenon kädellä että saisin nopean kun oli joutunut odottamaan omaa vuoroaan. Makasi hyvin pää maassa. Meinasi nousta kun viereinen komensi sivulle. Huomautus ja hetken päästä käskyllä ylös.

Sitten meni aika tovi ennen kun päästiin treenaa kun käytiin koulutettavien kanssa tunnistusnoutoa ensin teoriassa läpi. No Pon pääsi sitten esim. koiraksi ja intoa puhkuen eka toisto niin että vain yksi kapula piilossa ja sitten toinen putkeen niin että kapulat rivissä. Poncholla oli hirmu hauskaa ja se meni laukalla ja tuli laukalla mikä oli ihan kiva huomata. No pikkasen piti maistella muita kapuloita kun oli niiiin siistii kun oli yleisö ja kaikkee!! HymyPalkkaus ekalla toistolla sivulle tulosta ja toisella eteentulosta. Pyöritteli kapulaa suussa. Pitää treenaa niitä pitoharjoituksia!

No sitten hetken päästä sellainen toisto tunnaria missä oli kapuloita jonossa varmaan 30-40 ja sit oma siellä loppupäässä. Tämän treenin on tarkoitus kasvattaa pinnaa koiralle haisteluun. No se menikin täydellisesti. Ei yhtään yrittänyt nostella muita ja reagoi hienosti omaan.

Sitten tein yksistään seuraamista johon oli tosi tyytyväinen. Vinkupallo palkkana toimii Nauru

Lopuksi ohjattua niin että Linda vei kapulat. Haetutin vasemman. Pyöräytin merkille että ei tarvinnut siihen puuttua kun treenin tarkoitus oli palautusvauhti. Meni täysillä ja tuli täysillä. Vinkupallolla pikku avut. Palkka eteentulosta. Lopuksi vielä iltaruoka palkaksi!

Olin tosi tyytyväinen treeniin!