Aramis sai kunnian aloittaa :) Ensin seuraamista. Tämä oli tänään kyllä niin superia että oksat pois. Tykkäsin. Ei pomppinut eikä painanut ja oli oikeassa kohdassa mutta silti hyvässä korkeassa vireessä. Palkkasin namilla. Palkkasin aina vasemmalle käännöksien jälkeen ja ne kyllä vaan paranee :) Hyvä Armis!! Sitten otettiin luoksetuoa pitenevällä matkalla ja hienosti eteen tuli joka kerralla. Palkaksi nami suusta.

Sitten noudon kapulan pitämistä eli hyvää lujaa otetta. Koputtelu ei tunnu toimivan niin ajattelin sitten tehdä sitä mitä skogsterin Mia tottisseminaarissaan neuvoi ja se kyllä auttoi. Puri hyvin ja lujaa kapulaan.Ensi päästi aina kehuilla irti mutta kun toisti käskyn niin puri uudestaan hyvin.

Sitten vielä tauon jälkeen kaukkareita :) ja nehän tuntui toimivan. Matkaa oli jotain viisi metriä. Ja lopuksi vielä eteen menoa. Samalla kaavalla kuin eilen. Pallo siis valmiina.

Poncho aloitti taas seuraamisella. Pallo jätettiin taas palkaksi ja aloitin remmissä seuraamisella. Nyt oli hyvää ja ei vilkuillut palloa. Palkkasin pitkästä suorasta ja oikealle käännöksistä ja peruutuksesta namilla. Ja tietty perusasennoista. Kerran vilkaisi palloa mutta en päästänyt sitä vaan toistin käskyn ja Poncho skarppasi niin että tunsin sen jalkaa vasten. Hyvä pikku-koira! Otin sitten perusasennon kautta irtiseuraamista vielä hetken ja sitten otin perusasentoon. Silitin ja kehuin palkaksi ja otin haltuun ja lähettiin kävelemään palloa kohti. Vapautin hetken päästä pallolle.

Sitten tehtiin luoksetuloa pitkällä matkalla. Yksi palkkaus jätöstä ja sitten kutsuin. En ole ottanut pitkällä matkalla muuta kun suoria luoksetuloja motivaation nostamiseksi ja sehä lähti siltä kun nato-ohjus. Eka pysäytys meni pitkäksi. Toisen se yritti ennakoida mutta kolmas saatiin onnistumaan. Palkkasin namilla seisomisesta. Sitten jätin seisomaan ja otin siitä maahan eka meni seisomisen kautta. Toinen oli loistava :) Sitten vielä loppuosaa joka nyt laukalla loppuun asti :D JES! Tätä ollaan nyt sm-kisoista asti treenattu ja nyt tuntuu toimivan.

Tauon jälkeen ruutu: Kaksi toistoa alustalle ja sitten kaksi toistoa loppuosaa.

Kaukkarit takapalkalla 11 askelta. Aluksi meni ihan pipariksi kun yritin väärällä kädellä näyttää merkkiä. Yleensä käytän sitä kättä kun Poncho saa mennä palkalle. No kunhan ohjaaja keskittyi niin satiin ihan ok toimintaa. nyt täytyy ottaa taas kaukkari sulkeiset.

Sitten vielä suora luoksetulo. Autoin lopun.

Tauon jälkeen tunnari. Taas piilotin yhden kapulan nurtsiin. Nyt kesti aavistuksen kauemmin etsiä kapulaa mutta meni laukalla ja tuli laukalla. :) Varmaan jossain vaiheessa kiroan itseni kun olen nostattanut koiraa tunnariin kun halusin sen myös tulevan laukalla takaisin. No se on sitten sen ajan murhe :)