Poncholla kontakti teho-treeniä. Varsinkin puomilla. On otettu nyt niin että vaihtelevasti siellä on tarketti tai sit vapautus kiertää siivekettä. On otettu sivuetäisyydellä ja niin että jään taakse. Toimii joo mutta täytyy saada vielä enemmän toistoja että tulee varmemmaksi. A tuntuu toimivan..tehty samalla tavalla.

Hyppytekniikassa viimeksi oli okseri viimeisenä esteenä  (matala sellainen) ja kappas vaan Ponchohan hyppäsi sen ihan oikein :) Ehkä mä uskallan vähän elätellä toivoa meidän hyppytekniikan paranemisen suhteen.

Aramis teki samoja juttuja. Se myös nyrjäytti ehkä aivonsa kun joutui opettelemaan ihan uutta juttua :D Nimittäin pois-päin kääntöä. Että osasi olla vaikeaa sille! Varsinkin kun ensin otin ihan tavallisesti siivekkeen kiertoa. No kyllä se sitten viimein sen tajusi mutta esitti kyllä kaikki mahdolliset sirkustemput ennen sitä.

Tokossa ollaan yritetty treenata ohjattua. Toivon että se toimisi ensi kisoissa. Myös ruudun paikkaa. Noudon loppuasentoa että olisi suorempi. Luoksetulon loppuasentoa samalla lailla sivusta eri kulmista. Tämä toimii nyt ja koirakin on ihan innoissaan. Olen ottanut lelulla. Kaukkareita läheltä motivoivasti yms pikku hinkkaamista. No ensi lauantaina olisi taas koitos kirkkonummella. Pitäkäähän peukkuja!

Tässä Aramiksesta muutama kuva. Ovat kyllä vanhoja kuvia. Pitäs pyytää Sini taas kuvaamaan meitä ;)