Aramis aloitti patukksa leikillä ja seuraamisen vasemalle käännöksillä. Vastasi hyvin pakotteeseen ja sain hyviä vasemmalle käännöksiä. Otin myös edessä istumista patukka suussa. Nyt istuu jo nopeammin ja pitää hyvällä otteella.

Aramis sai myös tehdä yhden tasamaa noudon. Nyt oppinut kierron.

Poncho aloitti leikillä ja siitä sitten seuraamista joka nyt aivan loistavaa. Tiivistä ja ihan suorassa :)) Olen kyllä todella tyytyväinen että treeni on tuottanut tulosta. Seuraaminen on hyvä vireistä, ei yhtään liikaa virtaa, ei pompi tai vingu! ihan superia. Kohta voimme mennä BH-kokeeseen!

Sitten oli vuorossa noudon palautukset ja siihen nopeutta. Laitoin ponchon maahan ja patoutin hieman. Hiivin kapulan kanssa kauemmaksi ja juttelin rauhallisella äänellä. Heitin kapulan aika kauas ja menin takaisin Ponchon luo. Otin sen sivulle istumaan ja siitä lähetys. Meni täysillä ja kierto hyvä! Ja tuli täysillä :) Välillä on himmaillut tässäkin mutta nyt tämäkin tuntuu loksahtaneen hyvään vireeseen. Vapautin lennosta. otin pari toistoa.

Sitten oli taas Aramiksen vuoro. Otin lisää seuraamista ja leikkimistä. Leikkimenen on parantunut huomattavasti Aramiksella. Toki sitä ei koskaan juuri käytetty koulutuksessa. Aramishan on koulutettu oikeastaan pelkästään ruualla. Nyt kuitenkin ajattelin siirtyä silläkin lelupalkkaukseen. Pitää vaan rakentaa tuota leikkimistä vielä lisää.

Otin myös eteenmenoa lelulla.

Poncho jatkoi ruudulla. Yksi toisto voi-luokkamaisesti. Nyt pysähtyy paremmin mutta ei ihan keskelle. Yksi toisto pelkkää merkkiä ja sitten merkiltä ruutuun. Otin vielä ruudun loppuosaa niin että kerran kävin palkkaamassa olemisesta ja kerran kutsuin, juoksi kylllä aika paljon ohi. Tätä on nyt treenattava.

Sitten vielä luoksetuloa kierron kanssa, pysäytyksillä ja ilman. Ja lopuksi liikkeestä seisominen kisamaisesti. Onnistui hyvin.