Tokoa ollaan treenattu varmaan joka päivä..ainakin jotain sisällä. Muutamat treenit on jääneet kirjaamatta. Tarkkuutta olen ottanut lenkkejen yhteydessä muutaman kerran molemmille koirille. Esineet ovat olleet joko pieniä kankaan palasia tai jotain hiuspinnejä yms. Molemmat ovat nostaneet esineitä hienosti. Poncho myös tuonut mulle kulmakeppejäNauru mut jatkamme siis harjoituksia.

Toko treenit ovat menneet vaihtelevalla menestyksellä. Tunnarin palautuksen kanssa on välillä ongelmia. Tulee välillä vähän sen näköisenä että olis hakattu useamminkin ( siis tiedoksi kaikille sitä siis ei ole hakattu Nauru)..se vaan on jotenkin nyt epämiellyttävää Poncholle. Yritän ottaa myös sisällä pelkän kapulan pitoa ja tuomista. Saa nähdä kuin se sm-ssä onnistuu.

Tänään oltiin Niinan ja Sadun kanssa puolarmaarissa ottamassa hiukan tokoa ennen kun menin agi-treeneihin.

Poncho otti ensin merkkiä (sekä ruudun että ohjatun ). Ruudun merkkinä oli matalamerkki joka näkyi aika huonosti nurmikolta. Kävin näyttämässä merkkiä ennen lähetystä. Poncho varmaan luuli että vein sinne jotain kun lähti sillä tavalla ja meni merkin päältä taakse seisomaan. Oli hiukan hämmentyneen näköinen kun käskin seis. Toinen toisto parempi. Palkkaus pallolla.

Ohjatun merkki: meinas eka juosta kapuloille. Sen huomas siitä kun en sanonut seis-käskyä ajoissa niin meni vaan merkin ohi. Ei edes meinannut kääntyä merkin taakse.  Otin toisen toiston ja sekin oli vähän huono. Kolmas oli jo parempi ja sit muutama vielä sen jälkeen onnistui hienosti.

Pallolla hyppyä joka tänään 70cm.

Kaukkarit ihan ok. Suoritti jokaisen vaihdon. Olis voinut  tehdä vaihdot täsmällisemmin mut nyt tärkeintä että nousee joka vaihdon. Olin kuuden askeleen päässä. Niina ja Satu häiriönä.

Tunnari: Eka toisto kisamatkalla niin että kapulat rivissä. Maistoi yhtä ja meni omasta pari kertaa ohi. Toi kuitenkin oman. Kun tuli eteen niin katteli mun takana olevaa muovipussia ja jäi seisomaan. Tästä näkee että yrittää väistää luovutusta..plääh! kerran sitä erehdyin huomattamaan kapulan mälvämisestä mun edessä niin nyt siitä maksetaan. Toinen toisto parempi. Reagoi kapulaan heti. Mut luovutus huono. Yritän nyt sisällä motivoida sen minkä ehdin ennen kisoja. Ja SM:ssä annan kyllä tuplakäskyn jos jää seisoskelemaan.

Lopuksi metallinoutoa hypyn kautta. Madalsin hypyn 50cm. Meni hienosti tuli hyvin. Ei huomattamista. No voisihan se purra kapulaan paremmin..kolistelee sitä hampaissaan. Muuten kelpo suoritus.

Sitten agi-treeneihin.

Rata oli osa Anja Lehtiön eilistä treenirataa ( oli siis kouluttamassa AST:llä tavoite-ryhmäläisiä). Rata olisi ollut yli 30 estettä. Tehtiin siis vain osa radasta. Radalla ei yhtään kontaktiesteitä.

Siis Poncho yllätti minut ja kouluttajan tänään täydellisesti.  Ekalla kerralla nolla rata ja todella sujuvaa menoa!! Olin kyllä todella yllättynyt. Poncho oli tosi hyvin kuulolla eikä sinkoillut mihinkään! Tehtiin alkua pari kertaa uudestaan eri variaatioilla. Ja sitten tein koko radan uudestaan ja taas puhdas nolla suoritus Nauru

Pieni koira oli täydellinen.

Nyt siis tokon saralla pelkkää motivaatiota huomenna ja perjantaina..sit lauantaina totuus tulee julki Hymy