Olin tarkoituksella pitänyt koirat hieman levossa kun olin pyöräillyt niin paljon kahden viime viikon aikana niiden kanssa että ajattelin lepopäivien ennen kisaa olevan hyväksi.

No eipä varmaan ainakaan kahta lepo päivää olisi tarvinnut pitää Nauru

Paikallaoloon mentäessä Poncho kikkaili jo jonkin verran.

Istui silti 10 arvoisesti

Paikkamakuu 8 kun jouduin antamaan toisen käskyn ylösottaessa.

Tästä kun lähdettiin kävelemään pois niin Poncho rupesi nousemaan odottaessaan palkkaa ja haukkui mulle kehässä Yllättynyt No onneks siis siinä vaihessa kun oltiin jo melkein ulkona kehästä. Tästä tiesin että no nyt on ehkä liikaa virtaa koirassa..

Pörstimäisesti kaikki teki idarin ensin ja sitten loput liikkeet putkeen vähän muunnellussa järjästyksessä.

Idari 9 ( seisomisessa oli nuuhkinut jotain)

Seuraaminen 8,5 ( aukes juoksun oikealle käännöksessä )

Ohjattu 7 ( juoksi kohti merkkiä ja melkein pysähtyi jonka jälkeen lähti täysillä kapulaa kohti. Uudestaan merkille ja siitä oikein nätti suoritus)

Luoksetulo 8,5 ( ehkä mä olin aavistuksen myöhässä pysäytyksissä. Ihan ok pysähdykset. Loppupätkässä vähän ennen mua vaihtoi raville)

Ruutu 0 ( Hyvä merkki, lähti täysillä. Ajautui oikeaan reunaan. Sanoin seis ja maahan. Koira ulkona oikeasta reunasta. Tuli hienosti loppuosan. Viime kerran 10 vaihtui nyt nollaan Hymy )

Metallihyppy 10 Nauru ( ne on niin koiria! Viime kerran nolla vaihtui nyt kymppiin. Ei kai siinä mitään. Voisihan se purra paremmin kapulaan mutta hyvä noinkin )

Tunnari 7 ( meni laukalla, vähän hätäisesti koppasi oman kapulan suuhun. Korjasi ja korjasi otetta tullessa joten ehkä mulkaisin sitä hieman pahasti. Jätti eteen istumisen tekemättä. Kuitenkin hienosti heti reagoi omaan )

Kaukkarit 7 ( alkoi istumisella. Viimesessä seiso-istu jäi puolittain istumaan. Annoin toisen käskyn )

Siis yhteensä 232,5 p. 2-tulos sijoitus 3.Nauru

Oltaas siis tarvittu ne ruudun pisteet siihen ykköseen. No katotaan kuin meidän huomenna käy Lahdessa.

Kiva kuitenkin huomata että mikään liike ei ole kokonaan hajalla. Pientä viilausta niin hyvä tulee! Ja eihän tolle pienelle koiralle voi kun nauraa kun sillä tuntuu aina olevan niin hauskaa Nauru

Pari kesää sitten koirat uimassa Kalajoella

 1244305689_img-d41d8cd98f00b204e9800998e