Nonniin..nyt ne on sit taas ohi.. Kylmän mutta aurinkoisen oulun tuliaisina Avo-luokan 7. sija ykköstuloksella 178p. ja palanut naama.

Poncho suoritti ihan kivasti liikkeet. Ehkä aavistuksen löysän oloinen mutta kun videolta katselin niin sehän teki ihan rivakasti kaiken. Ainut mikä on meidän ongelma on ollut niin palautukset kun ne on hieman hitaat. Luoksetulossakin se viimeinen osio oli hidas. sama noudon palautus. No niitä pitää nyt treenata. Hyppy epäonnistyi kun en saanut Poncho käskyllä sivulle vaan se yritti uudestaan lähemmäksi eteen. Sitten meinasi lähteä hyppäämään uudestaa. Muuten itse hyppy oli hieno. En vaan oikein jaksanut treenata kyseistä liikettä kun ei sitä enää tehdä. Seuraavaksihan me startataan voittajassa.

Tässä rivi:

Paikkamakuu 10 (juuri ennen loppua nostanut päänsä ylös)

Seuraaminen 10

liikkeestä maahan 10

liikkeestä seiso 10

luoksetulo 8

nouto 8

kaukkarit 9

hyppy 6,5

kokonaisvaikutus molemmilta tuomareilta 9

Nyt sitten paneudun noudon palautuksiin. Aloitan ihan naksuttelemalla tuomista mulle ja sitä kautta yritän saada lisää motivaatiota mun eteen tulemiseen joka on jostain syystä ei niin kivaa pocholle. Ikinä en kyllä ole mielestäni painetta kyseisissä liikkeissä aiheuttanut mutta jotainhan siinä on..

Oli kyllä kiva reissu ja kiitos kaikille seurasta. Tässä vielä muutama kuva reissusta

1636040.jpg

1636045.jpg

1636044.jpg