Perjantaina hakuiltiin Histassa Hanna ja Soilan kanssa.

Ilma oli jotenkin outo..pilvinen mutta tosi hiostava. Koko päivän oli satanut vettä mutta nyt poutaista. Tuuli kohtuullisesti. Vasen puoli avaraa metsää ja oikea puoli sellaista kallioista kohtuu avaraa metsää.

4 maalimiestä. Suoraan jokainen ilman apuja. Vasemalla puolella haasteena vanhoja piiloja joita käytettiin Fopan ja Kamun hajunhakuihin aikaisemmin.

Eka oikealle puolelle. Meni hyvin suoraan. Rullantuonti hyvä. Näyttö vauhdikas

kakkosella lähti hyvin suoraan mutta kaarsi hieman oikealle ja meni tarkistamaan vanhan piilon, sen jälkeen sai Hannasta hajun ja löysi hyvin. Oli kyl venkuillut piilolla ennen kun oli ottanut rullan. Palautus hyvä mutta vielä paremmin saisi tulla alueella eteenpäin. Näytölle vauhdikkaasti.

Kolmonen oli jyrkän kallion kielekkeellä josta alkoi tosi tiheä nuori koivikko vasemmalle. Poncho olisi jostain syystä halunnut mennä sinne tiheään koivikkoon. Liekkö hajut jotenkin nousi sieltä. Maalimies siis ei todellakaan ollut siellä vaan suoraan edessä. Jo aloituksessa koira kääntyi ihan vinosti sinne suuntaan. Korjasin ja lähetin suoraan. Meni muutaman askeleen ja kääntyi vasemmallle. Otin pois ja uusi lähetys. Nyt eteni suoraan. Palautus hyvä. Näytölle vauhdikkaasti.

Nelonen oli umppari. Kävi taas tarkistamassa vanhan piilon ja sitten löysi oikean piilon. Toi rullan hyvin ja näytölle vauhdikkaasti.

Palkkaus ruualla ja lopuksi myös pallolla leikkimistä.