Treenailin hieman aamupäivällä ennen töihin menoa. Kun puin vaatteet päälle koirat makasivat 3 min paikkamakuuta ja 3 min istumista. Poncholla Iistuminen paremmin häiriö kestävä. Voi kävellä ympäri yms.. ja istuu hyvin. Nyt otettava myös makuuta enemmän.

Aramis aloitti seuraamisella. Muuten hyvä mutta yksi oikealle käännös oli liian ilmava. Otettava käännöstreeniä. Palkkaus kehuja.

Sitten otin luoksetulon. Palkkasin jätöstä. Hyvät pysäytykset.

Ruutu sinisillä merkeillä ja häiriö merkit keltaisia. Etsi katseella hyvin. Otin naksulla paikkaa. Toistoja n.5 ja sitten lähetys kisamaisesti. Meni ok. Olisi voinut mennä paremmin ruutuun sisälle. Hidasti laukasta raviin ennen ruutua.

Kaukkarit kisamaisesti. Meni hyvin.

Poncho teki ruudun ekaksi. Kävin piilottamassa Frisbeen lumeen. Silleen että sen näki vasta ihan ruudussa. Katsoi lähetyspaikalta hyvin. Autoin merkille. Lähti täysillä ruutuun mutta ei heti huomannut frisbeetä. Hetken etsi ja sitten löysi. 2 seuraavaa toistoa tyhjään ruutuun. meni ok. Sitten huijasin taas ja piilotin frisbeen ruutuun. P oli varma että ruutu tyhjä ja meni hieman puoli vauhdilla ruutuun. Hyppäsi ilosta kun huomasi frisbeen ruudussa. Viimeisen kerran näki kun jätin Frisbeen ruutuun. Hyvät pysähdykset tyhjässä ruudussa.

Sitten suora luoksetulo. Palkka lelulla