Tiistaina päätin ajella Ojankoon asti treenailemaan. Siellä olikin paljon tuttuja naamoja :) Kiva oli nähdä Helenan Vitra ( toivottavasti nimi meni oikein ) pentua. Toivottavasti taas pian nähdään!

Treenattiin siis Helin ja Sinin kanssa

Poncho otti pk-esteitä. Ensin lelulla erikseen meno ja paluu hyppyä. Metrinen-este ei ollut metrinen vaan ehkä 70-80 cm. Poncho kyllä on maailman huonoin ponnistaja. Se loikkaa niin mahdottoman kaukaa. No otin sitten kapulalla ja hypyt kyllä parani kun oli jotain painavaa suussa. Lelulla meinas vähän roiskia hypyt. Hauskinta oli että lelun kanssa A-estettä suorittaessa se teiki agilityn kontaktit eli mulle tuodessa lelua jäi takajalat esteelle seisomaan :D No onneks kapulan kanssa en tehnyt samaa. Kyllä varmaan tuomarit olis kisoissa nauranaat jos pikku-koira jäis kapula suussa tekee kontakteja!!

Otin myös paikalla olot jotka hyvät. Seuraamista, kaukkareita ja ohjatun vasemman. Ekaksi merkkiä ja sitten kisamaisesti.

Tehtiin Helin kanssa vielä lopuksi vähän agia ja kartturi oli ihan hukassa alussa. No sit onneks alkoi sujumaan paremmin. On se jännä että heti kun ei pääse vähään aikaan tekee rataa niin rytmi häviää kokonaan.

 

Keskiviikkona kävin ottaa hiekuan motivaatio agia AST:n kentällä. Tehtiin keppejä, puomia ja keinua.  Tein myös pari ohjaus treeniä.