Tiistaina Aramikselle ruutua,ohjattua ja luoksetulon seisominen.

Ruutua niin että kisamaisesti lähtöpaikalle. Palkkaus merkistä . Jättö merkille ja itse ruutuun. Kutsu ja palkka. Toistoja 2 ja sitten lähetys ja palkkaus seisomisesta. Lopuksi kisamaisesti. Olin tyytyväinen. Nyt meni hyvin ruutuun sisälle, taakse asti.

Ohjattu samalta merkiltä kun ruutu mutta toiseen suuntaan. Ajattelin että tämä saattaa touda pientä hämmennystä treeneihin mutta meni ok. Ekalla kerralla meinasi lähteä ruutuun päin mutta toisella keraalla jo onnistui. Kolme toistoa. Ajattelin että tässä A joutuu keskittymään lähetykseen.

Luoksetulossa kävin ensin palkkaamassa jätöstä ja sitten kutsu. Eka pysäytys löysä joten uusiksi. Toinen huomattavasti parempi. Palkkaus seisomisesta.

Poncho otti ruutua,luoksetuloa ja noutoa.

Ruutu niin että palkka ruudussa. Kisamainen aloitus. Autoin merkille, lähetys. Toistoja kaksi jonka jälkeen merkille käskyllä ja lähetys niin että palkka mulla ja mä seisoin n. puolessa välissä lähetysmatkaa. Meni hyvin ja pysähtyi hyvin. palkkaus pysäytyksestä. Lopuksi vielä niin että palkka ruudussa.

Luoksetulon jättöjä ja lopuksi pitkä suora luoksetulo. Palkkaus lelulla taakse.

Noutoa niin että palkkaus kierrosta.

Lenkin jälkeen Poncholle Helin kanssa rullantuontia. Matka pitkä n. 50m. Meni hyvin. ekalla kerralla pudotti rullan mun eteen. Korjasin ja vaadin että tuo sivulle asti.Itse rähmäkäpälöin ja pudotin rullan. Toisella kerralla toi hyvin loppuun asti ja istui rulla suussa. Toistoja x3. Pitkä matka parempi kun lyhyt.

Keskiviikkona Agia Helin kanssa.

Poncho meni taas kivasti. Avokulman kierto ja valssi meni tosi hyvin. Oppis vaan luottamaan että se osaa :) Putkeen lähetys hyvä. Kepit hienosti. Kuja on aika kapea. Niin että P joutuu jo pujottelemaan. Meni hienosti. Hyppytreeniä niin että rimat oikeassa korkeudessa ja hyppyjä kaksi. Meni hyvin. Kerran pudotti toisen hypyn rimat.

Aramikselle seuraamista pikku pätkä, ruutu, ohjattu ja tunnari.

Ruutu meni hyvin. Ensin merkille ja sitten kutsu-ruutu. Sitten lähetysx2.

Ohjattu vaakatasossa .Kääntyi ja toi hyvin.

Tunnari. olisi voinut nostaa heti mutta kävi tarkistamassa muita kapuloita.

Poncholle 3x tunnari niin että kapulat esillä, oma piilossa. Ekalla lähetyksellä lähti turhan kauaksi hakemaan \"omaa\" mutta teki hyvin nenällä töitä ja antoi muiden kapuloiden olla rauhassa. Kaikki toistot onnistuivat.