Ponchon kanssa 2 startin verran Turussa sunnuntaina. Ja 2 x hyl :)

Mutta olipa hienot hyllyt! Ekalla radalla aivan lopussa häntä osui rimaan ja se tippui ja sen jälkeen mun tsemppi hävisi ja hyllytin seuraavalla esteellä. Treenattiin kuitenkin sit puomin alastuloa.

Tokalla radalla pikku-pirulainen hiipi mun perään ja kun käännyin katsomaan niin oli todella lähellä ekaa estettä. Meinasin että palautan sen mut sepä tulikin jo sieltä ja kolmannesta esteestä ohi ja puomin ylösmenolta sain sen kiinni :) Sit uudestaan kolmannelta hypyltä ja siitä eteenpäin nolla rata. Mut ei jäänyt ollenkaan huono maku. Hienoja ratoja oli vaikka hyllyteltiinkin.

Eilen Raisan ja koirien kanssa lenkillä petikossa. Käveltiin n.6,5km.

Tänään oltiin sit treenaamassa agia. Tein kaksi erillistä treeniä. Ekassa oli hyvä takaaleikkaus kohta ja puomin kontakti-treeni. Ja tokassa treenissä oli pyöritystä ja välistäveto+ A-kontakti treeni. Molemmat koirat meni hienosti. Aramiskin taipui hyvin. Pitäisi kai luottaa siihenkin enemmän. Otin myös Aramiksella haltuun ottoja kun joskus tuppaa hieman kaartelemaan liian kauas.

Poncho pitää nyt pyörittää paljon että opin luottamaan käännöksissä että rimat ei tule alas. Toki myös minun ajoitukset pitää olla kohdallaan ja kädet pysyä ylhäällä.

Sitten vielä Helin kanssa Petikkoon lenkille. Eka kierroksella juostiin varmaan reilu puolet ja tokallakin kierroksella hieman. Kokonais matkaksi kertyi 13km :)

Huomenna sitten alkaa BH-intenssiivi ryhmä ja menemme treenaamaan kaupunki osuutta Myyrmäkeen. Se tekee kyllä Poncholle hyvää.