Otin molemmille jälkikeppien ilmaisutreeniä. Ilma oli sateinen, metsä märkää sammalpohjaa. Tuuli tyyni.

Poncho aloitti. Tallasin jäljenpätkän joka kaartoi oikealle. Poncho oli hieman pirteällä päällä koska ei oltu vielä ehditty lenkkeillä. En sanonut mitään ja vein sen jäljelle. Ekasta kepistä yli. Toiseen pysähtyi mutta siitäkin hieman yli, tarkensi kuitenkin hyvin. Loput ilmaisi ok, kuitenkin liikaa virtaa.  Päätin tehdä putkeen toisen treenin. Uusi tallaus ja uudet kepit. Kepit otan aina uudet ja ne ovat vain hetken kädessäni ennen kuin laitan ne jäljelle.
Nyt sanoin että lähdetääs etsimään keppejä.. nyt rauhallisempi ja tarkempi jäljestys. Ilmaisi itsenäisesti kepit (6kpl). Meinas olla kiire lähteä etsimään uutta keppiä. Pitää muistaa syötellä rauhallisesti joka kepillä. Pidin maasssa kunnes itse nousin ja annoin luvan lähteä jatkamaan. Loppuleikki kepillä.

Aramikselle sama juttu. Meinas ensin pyöriä jäljen päällä. Ilmaisi kuitenkin kaikki kepit. 2 ensimmäisestä vähän yli. Tarkensi itsenäisesti heti.

Poncholle myös seuraamista. Ei häiriöitä. Nyt hyvää kontaktia. Palkkasin ensin perusasennoista ja sitten pari toistoa niin että palkkasin lähdöistä. Vasemmalle käänökset nyt hyviä. Kiitos Niinan neuvon. Tein hitaammin ja nyt koirakin pysyi mukan :)

Otin lenkillä vielä molemmille pudotetunesineen noutoa hanskalla. Poncho aloitti. Ei nähnyt pudotusta matka n. 70m. Istutin sivulla ja sanoin "missä pudotettu" katsoi hyvin eteenpäin. Lähetys paikaltaan pelkällä käskyllä. Lähti täysillä ja juoksi suoraviivaisesti eteenpäin. Palautus nyt hyvää vauhtia. palkaksi frisbee.

Aramikselle sama juttu. Ei nähnyt pudotusta. Sama viritys. Lähti hyvin mutta hieman löysäsi puolessa matkassa. Kun näki esineen kiihdytti taas vauhtia. Palautus hyvä. Palkkaus: frisbee.