AST:n treenit. Rata oli  hauska sellainen missä mentiin lujaa ja sit pitikin napata koira kiinni tiukassa kohtaa. Kerran vedin ihan rehellisesti turvalleni kun yritin kääntää koiraa ja kompasituin omaan nokkeluuteeni ja löysin itseni ihmettelemästä hiekanjyvien seasta   No ei kun ylös ja jatkettiin. Oikeastaan mitään ihmeellistä ei tänään ollut. Puomin lopun voisi mennä vielä vauhdikkaammin. Täytyy käydä ottaa ihan yksittäin puomia niin että saa taas koiran hyvin ampumaan loppuun asti. Keppien haku oli hieno ja pystyin jättämään koiraa kepeille todella paljon. Jarrutkin toimivat tänään hienosti!! Keinulla pitää muistaa myös sanoa kontakti-käsky eikä vaan jarruttaa.

Tokoa tein omaa vuoroa odotellessa.

Merkkiä namilla. Tunnari ensin yhdellä kapulalla ja sit kaksi toistoa niin että oli kapuloita rivissä. Ei nostellut eikä maistellut. Toi oman joka kerta.

Metallihyppyä agi esteellä. Naksuttelin takaisin hyppäämisestä.

Ruutua ajattelin ottaa niin että teen pelkän ruudun ja otan pelkkää paikkaa läheltä. No Poncho meni siitä vähän sekisin kun ei ollut merkkiä ja meni seisomaan ensin yhdelle merkille. Siitä viisastuneena otin merkin mukaan treeniin ja naksuttelin ruudussa alustalle pysähtymisestä.

Kaukkarit läheltä.