Mentiin työkavereiden kanssa hakuilemaan ennen päivystystä.

Ilma oli lämmin mutta kivasti tuulinen. Metsä oli todella tiheää ja ryteikköistä. Otin vaan Poncholla kun aikaa ei ollut molempien treeniin.

Poncholla 4 maalimiestä irtorullilla. Eka meni hienosti. Oli vaan tuhissut kun oli tullut maalimiehlle rullaa noutamaan. Ei mitään liehittelyitä mitä Poncho joskus on nuorempana harrastanut. Toinen puoli oli todella ryteikköistä. Koiraa ei näkynyt ekan viiden metrin jälkeen ollenkaan ja ilma seisoi tiheessä metsässä. Ei löytänyt ekalla pistolla. Otin toisella lähetyksellä ääniavun ( taputus ). Rullan tuonnit hyviä tänään. Ei tiputtanut ollenkaan lähellä vaan vasta sivulla irti-käskyllä. Kolmas ukko hyvä vaikka maasto oli haasteellinen. Ohjaajalla on jalat verillä kun yritti juosta näytöille perässä. Vikaan ukkoon tarvittiin myös kaksi lähetystä  ennenkuin löytyi. Näytöt vauhdikkaita niin kuin Poncholla yleensä. Otin aina sivulle maalimieheltä ja kuljetin namittamalla keskilinjalle. Poncho ei vaan oikein malta syödä multa nameja kun on niin kiire etsimään seuraavaa ukkoa.

Hyvä treeni haastavassa maastossa!

Lopuksi ammuttiin 4 laukausta Poncholle niin että istui perusasennossa mun sivulla. Kääntyi katsomaan kahta ekaa laukausta mutta oli tosi rennon oloinen. Palkkasin ruualla. Laukaukset tulivat edestä päin n. 40 m:stä.