Olin Helin ja -sinin kanssa jäljestämässä Tuomarinkartanon pelloilla. Pelto oli kuiva vaikka päivällä oli satanut(kai?) . Ilma viileähkö mutta poutainen. Tuuli kohtalainen. Jälki oli 130 askelta pitkä ja siinä oli 2 90 asteen kulmaa. Lopussa keppi. Ajoin jäljen heti koska varikset olivat syömässä makkaroita. Poncho oli hieman liian virkeä kun otin sen suoraan autosta ja heti pellolle. Alku rauhoittuminenkin jäi hieman lyhyeksi kun piti nopeasti ajaa jälki ennen kun varikset ehtisivät syödä kaikki makkarat jäljeltä.

Lähtö kuitenkin ihan ok. Vauhtia hieman enemmän kuin viime kerroilla. Viime jäljestä kyllä viikko aikaa. Eka kulma ok, toisessa meni yli ja hetken etsi jälkeä väärästä suunasta. Lopussa varis oli syönyt n. 5 askeleelta makkarat joten haasteellinen loppu. Meni kuitenkin hyvin. ilmaisi kepin itsenäisesti.
Vauhtia kuitenkin liikaa. Nyt pitää vaan lisää pituutta vielä hieman jälkeen ja sitten ottaa tyhjiä mukaan.

Otin myös Tokoa hieman molemmille.
Poncho otti seuraamista, kaukkareiden liikeratoja, luoksetulon ja ruudun.
Seuraaminen ihan jees, pitää pyytää Niinaa katsomaan vasemmalle käännökset. Poncho väistää turhan paljon minua.
Ruutu niin että kävin näyttämässä ruudun ja sitten EVL lähetys. Merkille kuitenkin vienti. Seisominen aavistuksen pitkäksi. Otin sitten seisomisia läheltä tyhjään ruutuun ja lopuksi lähetys niin että frisbee ruudussa.
Luoksetulo niin että otin ensin loppuasentoa läheltä ja sitten kisamaisesti. Eka kisamainen oli hieman hidas, toinen oli pidempi matka ja vauhtiakin löytyi. Hyvä loppuasento. Lopuksi tosi pitkä matka ja lelun heitto jalkojen välistä.

Aramis otti seuraamista eri temmoissa. Pitkää pätkää ilman palkkaa. kaukkareiden liikeratoja läheltä ja luoksetulon loppuasentoa.
Molemmille vielä eteen menot. Aramikselle namikupilla ja Poncholle frisbeellä.