Lisäsin muutamia kuvia kirjoituksiin.

Kävin taas Petikossa ajamssa molemmille jäljet ja tein myös keppitreenin.

Ponchon jälki oli 70 askelta. Pelto oli hieman kostea. Sää aurinkoinen, lämmintä 16 astetta. Jälki oli mutkittelua niin että loivat kulmat tuli molempiin suuntiin. Poncho oli taas hyvin innoissaan, mutta rauhoittui hienosti jäljen alkuun. Jäljesti hyvin, vieläkin oli vähän turhan kiire. Eiköhaän se tässä kesän mittaan rauhoitu :) Lopussa meni taas maahan pikkasen kaukana kepistä mutta meni oma aloitteisesti. Leikittiin kepillä kun unohdin lelun autoon.

Tein heti perään keppitreenin niin että olin kävellyt suoran pätkän ja pudottanut 4 keppiä jäljelle. P lähti vähän turhan vauhdilla, meni 2 kepistä yli mutta nosti kolmannen. Siis Nosti kolmannen, eli otti suuhun ja sitten meni maahan. Aloitin alusta uudestaan ja teki samalla tyylillä ilmaisun. Pitää miettiä kumpaa tarjoo enemmän niin se ilmaisu sitten otetaan käyttöön. Nyt kuitenkin löydettiin kaikki kepit. Rauhoituttiin maahan makaamaan joka kepillä ja syöttelin nameja. Ihan ok treeni.

Aramikselle sama juttu. Jälki n. 40 askelta, suora. Hyvin nenä meni maahan kun mentiin jäljelle. Alku taas meinas mennä vauhdilla. Mutta sain jarrutettua hyvin. Hyvin nenä pysyi alhaalla. Lopussa keppi kupin päällä ja A meinas ottaa kupin suuhunsa:) Hetken aikaa miettittiin että mitäs nyt sitten otti kepin suuhun.

Aramikselle myös Keppitreeni. Aluksi meinas mennä todella vauhdilla joten pienen neuvottelun jälkeen vauhti hiljeni ja kepit nousi :)

Tehtiin vielä Agia Helin kanssa Ojangossa.

Poncho otti keppejä jotka menne nyt hyvin. Kuja kapea mutta joutuu pujottelemaan hieman. Kontakteja niin että käsi jää osoittamaan koiraa. Aluksi P oli ihmeissään mutta sitten tajusi että silti pitää pysyä kontakteilla vaikka käsi on nenän edessä. Otin möys rengasta. Oikea puoli oli vaikeampi.

Aramikselle samat jutut. Meni ihan hyvin.