No nyt mä sit tulin kipeäksi..ja pitäisi vielä päivystää viikonloppu :( Eilen otin kuitenkin itseäni nisksata kiinni ja raahauduin Petikkoon hieman treenaamaan tokoa ja sen jälkeen 2 tunnin lenkille Sinin kanssa.

Aloitin seuraamisella (Poncho), alussa hieman edessä kun oli innoissaan. Otin vaan lyhyen pätkän ja palkkasin lähinnä perusasennoista. Juoksussa palkkasin lähöstä ja paiksta.

Sitten otin luoksetulon jättöjä, kolme toistoa. Kävelin 7,10 ja 15  askelta. Nyt pysyi hyvin.

Tunnain tein niin että vein kapulat valmiiksi. Kapulat oli näkyvillä ja niitä oli 9kpl puoli ympyrän muodossa. Nyt haisteli hyvin eikä koskenut mihinkään väärään :) Jee!! Otin palautusta erikseen kun poncholla on palautus vauhti aikas laimea. Ajattelin paloitella hieman liikettä jos saisi motivaatiota myös palautukseen.

Sitten merkkiä, matka n. 4-5m alusta merkin takana. Toisoja 6-10. Meni hyvin ja nyt suoristaa itsensä jo aika nopeasti oikeaan kohtaan.

Ajattelin että otan nopeita maahan menoja mutta loska ja märkä maa oli poncholle liikaa ja pylly jäi aina hieman ilmaan. En viitsinyt sitten ottaa enempää.

Eteenmeno patukalla niin että vietiin yhdessä patukka. Seuruutin Ponchoa alussa hieman.  Meinaa edistää huolella kun on kiire eteen. Pyöritin koiraa ympäri ja kun hyvässä kohdassa lähetin eteen.

Aramis otti seuraamista ja eteenmenon nameilla.

Sitten leikittiin vaan patukalla ja sen jälkeen Sinin kanssa lenkille.

Kaukkareita sisällä. Läheltä seiso-maahan. Nyt tämä on hyvä. Ei vinottanut yhtään. Sitten koko sarjaa. Tarkkana istu-seiso että ei liikuta takajalkoja. Välillä meinaa aavistuksen liikuttaa oikeaa takajalkaa. Pilkutetaan nyt huolella :))