Ennen Ekk:n kurssia otin molemmille hieman jalkapallo-seuraamista Nauru

Poncholle lähinnä niitä oikealle käännöksiä niin että vapautin käännöksen jälkeen pallolle. Silti jotenkin väljän tuntuisia. No täytyy vaan jatkaa treeniä.

Otin vielä tunnarin ja kaukot kurssin jälkeen. Tunnari niin että olin vienyt kapulat valmiiksi jonoon. Ehkä n. 15 kpl. Oma oli kolmanneks vika. Koira suoraan autosta ja eikun hommiin. Lähti kun nato-ohjus mutta ei kuitenkaan nostellut vääriä mut meni kyllä omasta kaksi kertaa ohi!

Kaukot ensin niin että 20 askelta ja palkka ekasta istumisesta. Sitten läheltä kestoa. Palkkaus taakse.

Sitten lähdin vielä Jorvin pelloille tekee jäljet. Ilma poutaista mutta pelto ajoittain märkä sateesta. Kovia tuulen puuskia.

Aramiksen jälki oli n. 130 askelta. Namia melkein joka askeleella. Välillä yksittäisiä tyhjiä askeleita. Kaksi keppiä joiden alla purkit. Vieläkin pidempi olisi jälki saanut olla. Ei vieläkään rauhoittunut..mut en jaksanut kyykkiä nameja joka askeleelle pidempäänNauru

Ponchon jälki n. 550 askelta. 4 kulmaa ja yksi piikki. 6 kpl keppejä. Vanheni n. 45 min.

Jana n. 20-30 askelta. Lähti kaartamaan oikealle (jäljen suuntaan) Otin takaisin ja lähetin uudestaan. Nyt suorempi. Palkka paalulla.

Eka kulma vasemmalle tuli aika pian. Olin namittanut kulmat mutta meni silti hieman yli. Haki aktiivisesti jäljen. Eka keppi melko pian kulman jälkeen. Ilmaisi maahan. Purkista palkka. Toinen kulma oikealle josta myös hieman yli. Päästin liinasta irti ja annoin koiran mennä. Hetken päästä tajusi hukanneensa jäljen. otin luokse ja uudella jälki-käskyllä nosti jäljen ja selvisi kulmasta. Sitten matka jatkui metsä osuudelle joka meni hyvin ja siellä toinen keppi. Siitä sitten takas pellolle eli kulma oikealle ja kolmas keppi pellolla. Sitten loiva kaarre vasemmalle ja sitten hetken päästä piikki oikealle. Piikin jälkeen keppi palkkana. Piikki kuitenkin namitettu. Nyt keskittyi jo paremmin. Olisi silti voinut tehdä piikin paremmin. Sitten pitkää suoraa jossa yksi keppi matkalla ja vika keppi pitkän suoran päätteeksi.

Ilmaisi kaikki kepit maahan. Jäljestys välillä olisi voinut olla tarkempaa ja rauhallisempaa. Vastatuulessa nenä meinasi hieman nousta. Kokonaisuus ok!